@bluepanter som zaskočená tvojim odkazom na moju osobu, ale súhlasím s tebou, je hlúposť dávať do do diára toľko poučiek, diár je potom zbytočne hrubý a slúži na tvorbu papierových lodičiek ako napríklad u jednej mojej spolužiačky
tvoj návrh je fajn, ale ja si myslím, že tie informácie, čo sú tam publikované väčšinu dnešnej mládeže nezaujímajú a ak aj sú nejaké zaujímavé, mohli by ich zakomponovať do dvojstránky pre jednotlivé týždne tak by bola väčšia šanca, že by sa to podstatné dostalo aj k deťom
a samozrejme, diár by bol tenký, bolo by tam len to nevyhnutné + najdôležitejšie informácie o EÚ, prípadne pikoška a to hlavné, bol by použiteľný!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mali to spraviť ako odlučiteľnú prílohu, lebo je to skoro nepoužiteľné
tvoj návrh je fajn, ale ja si myslím, že tie informácie, čo sú tam publikované väčšinu dnešnej mládeže nezaujímajú a ak aj sú nejaké zaujímavé, mohli by ich zakomponovať do dvojstránky pre jednotlivé týždne tak by bola väčšia šanca, že by sa to podstatné dostalo aj k deťom
a samozrejme, diár by bol tenký, bolo by tam len to nevyhnutné + najdôležitejšie informácie o EÚ, prípadne pikoška a to hlavné, bol by použiteľný!
a ušetrený papier rátam ako bonus
To je prvá vec, čo ma vždy napadne v súvislosti s týmito praktickými diármi
aké to bolo super všetko!
ako by Jožko povedal, nech je sranda!
tak vidíš, presaď tieto nápady nejako
jasné, už aj telefonujem do Štrasburgu a hneď zajtra idem hodiť reč so zástupcami európskej komisie na Slovensku
dobre, že som ťa "označkoval" v tomto fóre