@spring ono to bolo niekedy o pesnickach ? si pocuvala vcera ? tak 90 % ich tam spievalo valosne, podtonom a taky rakusaci uplne zle... mozno okrem abbi ajked noooo, to bolo jedine co vznikno z eurovisie
@chevro uz inak viem, ale tak nemozem vediet kde sa nachadza kazdi stat ani len v europe, a taky azerbajdzan to bude mat taske ked bude oraganizovat nabuduci rok eurovisiu, polka ludi im tam zabludi
Pozerala som to, samozrejme v mute režime so zapnutým rádiom a komentárom Baláža a Hubináka a ľutovala som ich, že tam musia sedieť do pol jednej ráno. Súťažiaci jeden horší než druhý, bolo by mi rovnako jedno, keby bol vyhral niekto iný ako hobit a elfka.
ja nahodou viem kde je azerbajdžan-v azii a ma hlavne mesto Baku a patri ku zakaukazskym statom !..mne sa ich pesnicka celkom pacila aj ked moji favoriti boli z danska a aj madari boli fajn....my sme mali upny otras
No, nepozerala som, nahrala som si to, že možno si to niekedy pozriem, ked sa budem nudiť.
Pozerala som to dva roky, predtým a okrem hentoho (neviem mu meno) s tými husľami, ostatné stáli za veľké oné. To bolo najnormálnejšie čo som tam počula. Neviem načo to je, ked tie pesníčky sú tak o ničom, tak desné, že to ani nie je normálne. A tú pesníčku čo vyhrala včera, si ani nepmätám, lebo to bola nejaká totála hovadina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@acvd43xa7w a bohuzial nase dvojicky koli madarskej vypocitavosti nepostupily do finale tie by to teda ukazali celej euroe
A apropo počúvala som A nie len včera ale aj v utorok a štvrtok
1:28 my losos won less
Ale je dosť smutné že nevieš kde je Azerbajdžan.
Takto to kazdi rok byva a je to sranda sledovat
Pozerala som to, samozrejme v mute režime so zapnutým rádiom a komentárom Baláža a Hubináka a ľutovala som ich, že tam musia sedieť do pol jednej ráno. Súťažiaci jeden horší než druhý, bolo by mi rovnako jedno, keby bol vyhral niekto iný ako hobit a elfka.
Ale Dino a vykopávajúce nohy boli dobré
Ale mne sa páčili Rumuni
toto boli vitazi...a z tohto rocnika jednoznacne gruzinsko
@magorka pretoze su clenmi europskeho fonografickeho spolku
Pozerala som to dva roky, predtým a okrem hentoho (neviem mu meno) s tými husľami, ostatné stáli za veľké oné. To bolo najnormálnejšie čo som tam počula. Neviem načo to je, ked tie pesníčky sú tak o ničom, tak desné, že to ani nie je normálne. A tú pesníčku čo vyhrala včera, si ani nepmätám, lebo to bola nejaká totála hovadina.
@antifunebracka však sa len pýtam, nemusíš na mňa hneď vyskakovať (ach)