evanescence - notoricky zname tracky Bring Me To Life, Going Under, My Immortal ci Everybody´s Fool sa mi pacili ale albumy zatial nepoznam spevacka je dobra
within temptation - urcite najlepsie z tej stvorice, stara tvorba je dokonala relaxacna hudba /predsa si niekedy treba pustit nieco pokojnejsie ako death metaly/ aale nepaci sa mi ze zacali viac-menej kopirovat kolegov z vyssie spomenutej skupiny, hoci to odmietaju
Bolo obdobie ked to bol Nightwish, stara dobra Tarja to dotiahla do idealu a ich pesnicky ako Nemo, Kuolema Tekke Taiteilijan a pod. su uzasne.
Od Evanescence - Understanding, Goodnight, Listen to the rain, Lies - to su u mna tie oblubenejsie, neprepocuvane...
Epicu velmi nepocuvam, takze tam nemam co pisat..
A nakoniec W.T. - Say my name, Mother Earth, Bittersweet, The Swan song, Forsaken, Pale, What have you done, Our Solemn hour, The Cross a tak dalej a tak dalej... Withini to u mna vyhravaju urcite
Nightwish - srdcovka, povodne som ich nemusel a ako som pocuval viac songov (napr v aute ked som siel s kamosom) tak sa mi strasne zapacili aj s Tarjou aj s Anette. Songov je viac napriklad Wish I had and Angel, Islander, Sahara, Over the hills and far away...
hm z tychto skoro ani jedno ale ked uz tak evenesance sa celkom da(ja moc niesom ani na zensky psev cize je to u mna ceklom pokrok) no a pesnicky: my immortal, lithium, everybody's fool, aj ta prva, tusim bring me to life bola celkom v pohode, a call me when you're sober tiez celkom stálo za vypocutie...na ten klip hlavne nikdy nezabudnem
Ja mám asi rovnako rada Evanescence a WT, hoci aj mne sa viac páči Amyn hlas ako hlas Sharon. Obe skupiny majú veľmi dobrú hudbu, texty, s ktorými sa absolútne stotožnujem...
aLe nightwish ...to je moja najdrahsia najmilovanejsia kapela celého sveta..
Milujem to dokonalé spojenie..
ale ked tam bola Tarja tak to bolo ešte lepšie ako teraz s Anette... No je isté,že tieto pesničky,ktoré už spieva Anette tak tam už je počuť,že to nebolo písané pre Tarju.... :
Tarjin hlas mi v Nightwish véééééééééľmi chýba...a aj véľmi dlho bude... čo už... ale odchod Tarje má i isté pozitívne stránky...
@50 vedela som ze takyto nazor musi prist aj ked po dost dlhej dobe
Ak je Epica komercna, tak potom uz fakt ziadna nekomercna skupina neexistuje. O ostatnych sa da este polemizovat... Ale vsetci robia skvelu hudbu a to je pre mna podstatne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
S tou ženskou z Within Temptation sme si toťiž nesadli.
-my importall
within temptation - urcite najlepsie z tej stvorice, stara tvorba je dokonala relaxacna hudba /predsa si niekedy treba pustit nieco pokojnejsie ako death metaly/ aale nepaci sa mi ze zacali viac-menej kopirovat kolegov z vyssie spomenutej skupiny, hoci to odmietaju
Epica - nepoznam
Nightwisth - nemam rad
METAL ---Nightwish, Epica
Epica je úplne skveláááá, ten krásny hlas speváčky Simone a spev celého zboru ľudí...kráááása
nightwish-divný hlas, moc mi nesadli...
ostatné nepoznám...
Epica-Cry for the moon
Epica-Facade of reality
Epica-Sensorium
Epica-Ilusive consensus
WT 6
Evanescence 11
Epica 3
Nightwish 5
Pocitam aj kto dal toho viac...
Bolo obdobie ked to bol Nightwish, stara dobra Tarja to dotiahla do idealu a ich pesnicky ako Nemo, Kuolema Tekke Taiteilijan a pod. su uzasne.
Od Evanescence - Understanding, Goodnight, Listen to the rain, Lies - to su u mna tie oblubenejsie, neprepocuvane...
Epicu velmi nepocuvam, takze tam nemam co pisat..
A nakoniec W.T. - Say my name, Mother Earth, Bittersweet, The Swan song, Forsaken, Pale, What have you done, Our Solemn hour, The Cross a tak dalej a tak dalej... Withini to u mna vyhravaju urcite
Aj ostatne su super ale NW u mna vyhrava
WT - Angels, The Cross, Hand of Sorrow, Our Farewell
Epica - Safeguard to Paradise, Mother of Light, Never Enough, Sensorium
Evanescence - Lithium, Imaginary, Everybodys Fool, Touniquet
hmm, pokial ide o zensky spev tak sa mi dost paci Arch Enemy ale to je o niecom totalne inom..
Within temptation mi pride ako keby EVANESCENCE kopirovali,aj tie piesne mi pridu niektore skoro podobne:/
Nightwish uz nepocuvam odkedy odisla Tarja-nasralo ma to.odvtedy to uz nie je to,co to byvalo:/
Epica je uplna pohodka to mozem tiez super
It's the fear je moja srdcovka...
aLe nightwish ...to je moja najdrahsia najmilovanejsia kapela celého sveta..
Milujem to dokonalé spojenie..
ale ked tam bola Tarja tak to bolo ešte lepšie ako teraz s Anette... No je isté,že tieto pesničky,ktoré už spieva Anette tak tam už je počuť,že to nebolo písané pre Tarju.... :
Tarjin hlas mi v Nightwish véééééééééľmi chýba...a aj véľmi dlho bude... čo už... ale odchod Tarje má i isté pozitívne stránky...
....ta tak... ....
WT 9
Evanescence 14
Epica 4
Nightwish 8
WITHIN TEMPTATION- krasa sama o sebe, mam ich rada
tie dalsie dve moc nemusim,ale sak vypocut sa to daa...ked mam taku gothicku naladu
Ale aj Epica je užasná.
co sa tyka nightwishu tak tam pokial bola Tarja, teraz je z toho uz ina skupina a nepaci sa mi to vobec
Ak je Epica komercna, tak potom uz fakt ziadna nekomercna skupina neexistuje. O ostatnych sa da este polemizovat... Ale vsetci robia skvelu hudbu a to je pre mna podstatne