No schválne, skúste hádať ...z aktualnych stran, ktoré by sa aktualne vedeli dostať do parlamentu alebo v ňom su, by som volila jedine OLaNO alebo Za ludi...
Volil by som ho len v pripade, keby na scene a zvolitelne boli iba starny ako Hlas, Smer, KSS, Vlasť, SNS, Dobrá volba a podobny odpad. Ale bolo by to pretože nie je na výber.
@wistingher@13 No keby bolo na vyber iba OLaNO a tieto tebou uvedene strany, tak existencia Slovenskej republiky by nemala ziadny zmysel, to uz tu naozaj iba zrusit a pripojit nas k napr. Nemecku.
Ale iba tak mimo toho, urcite nefandim Druckerovi, ale oproti Smeru a dokonca aj Hlasu je to "dobra volba"
Každé voľby sa mi ráta, ako niekto ide voliť "menšie zlo" a je ochotný ho do krvy obhajovať, aby potom vo vláde predvádzal rovnaké sračky ako tí pred tým.
Ja si myslím, že dať Matovičovi ešte 8 rokov, tak to tiež dotiahne na mŕtveho novinára.
V minulosti som ho uz raz volil (aspon myslim). Uz neviem, ci to bolo 2016, ale asi este tie volby predtym (ak si vobec dobre pamatam tie datumy). Teraz si to uz celkom predstavit neviem. Ale zas hovori sa, ze nikdy nehovor nikdy
@desertdrift@18 No jo, korona môže aj za to, že pred 20 rokmi pajcoval prácu. Aj za to, že sa správa ako totálny kretén a egomaniak - pokazí všetko, čo sa mu dostane do rúk. Korona jednoducho pokazila inak dokonalú osobnosť a schopného lídra.
@kassiar@14 Veď tak to tu aj vyzera... Neviem či ti pripada existencia SaS a ostatnych ktore tu boli - SDKU, MOST, SNS, KDH, SMK, KSS, Vlasť, Dobrá voľba, ... ešte chapem že niektori sa nechali nachytať na Sieť... ale inak tu nič okrem SaS nebolo... Aj Olano vzišlo z odidencov z SaS. ... Myslim si, že má na zmene politickej sceny na Slovensku SaS neodškriepiteľnú zásluhu.
obsadenie ministerstiev mi pride urcite lepsie ako za predoslej vlady, neviem, za "3 roky" sa pozriem co spravili ale v podstate nie je ani z coho vyberat
@passerine@10 ktory hnoj mas na mysli? lebo jedinym problemom je skutocne on... vo vlade su relativne schopni a pricetni ludia za olano a do parlamentu sa ti vzdy dostane kopa balastu za hociktoru stranu co ziska aspon 10 kresiel... v konecnom dosledku aj tak vzdy dvihaju ruku ako je im povedane
@foxhound@9 on je stale taky isty.. on sa nezmenil takyto bol vpodstate od 2010... jedine co sa zmenilo je objem moci v jeho rukach a tak je to o to viditelnejsie
@passerine nemoze to byt skor tak, ze media nic ine nezaujima, lebo toto vzbudi emocie a zvysi citanost? napriklad ja viem, ze sa zaujimaju aj o ine.. a dokonca tomu venuju viac casu ..
ak uz mi ma niekto vadit, su to skor ludia ako slecna tabak a podobni, ktorych prinos je nulovy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ne fakt, ja by som ho nevolila ani prvykrat
Ale iba tak mimo toho, urcite nefandim Druckerovi, ale oproti Smeru a dokonca aj Hlasu je to "dobra volba"
Ja si myslím, že dať Matovičovi ešte 8 rokov, tak to tiež dotiahne na mŕtveho novinára.
ak uz mi ma niekto vadit, su to skor ludia ako slecna tabak a podobni, ktorych prinos je nulovy..