Môže podľa vás existovať vzťah, ktorý môže fungovať celý život bez jediného problému? Alebo celkovo sa spýtam či podľa vás existuje niečo, kde existuje šťastie stále a dokonalo. Aký máte na to názor?
Mal by si zhrnut ake stastie uz len preto ze pre niekoho znamena stastie nieco ine i ked pre vacsinu rovnako i ked mam dojem ze myslis stastie ako laska dvoch ludi hej?
dokonale šťastie tu ne Zemi neexistuje, aj keby sme si zalubene vraveli, ze ano stači moj cukricek a som šťastna na veky vekov amen, zivot nie je len o jednom vztahu (visiet na niekom), vsak aj sama si sa doplnila, ze "celkovo", takze celkovo to nejde, nuz a ci nejake miesto existuje , kde je štastie dokonale a dokonalost sama o sebe, tak mam jednu odpoved, ale to je cisto jednosmerneee, Nebo, uz ma dalej nic nenapada, isteze, tusim, ze este Stredna cesta existuje, a vela inych, to je skor take duchovne, neviem, kazdy nech si veri v co chce, mooozme len dufat, ze po smrti bude daco a ze to bude pre nas pozitivne
samozrejme ze nemoze... o com by potom bol ten vztah? ved to by bola aj nuda... a problemy vzdy vznikaju... keby ich neriesili...urcite by sa to stastim nazvat nedalo...
u mna stastie neexistueje....od mojich 14 rokov zomreli mi rodicia a od vtedy sa vsetko sipe dole vodou.....mozno i raz bude dobre a usmeje sa na mna stastie ale moc na to neverim
Myslim ze existuje..napr ja som teraz dokonale stasna a to ani nemusim mat celozivotny vztah...ide o to ci pozeras na to zle alebo sa snazis hladat len to dobre a k tomu vztahu na cely zivot - bez problemov to ide ked su obaja flegmatici alebo si dokazu tpolerovat chyby...len sa dost obavam toho ci je taky vztah skutocne na cely zivot...pripadne ci sa aj me nejaky taky celozivotny pripletie do cesty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov