ludia? existuje este laska? veri v nu niekto? lebo ja mam taky pocit, ze dnes z kazdemu ide len o sex, peniaze a len tak o zabavenie sa a uzivanie si. ale kde su tie city? povedat niekomu uprimne LUBIM TA a pocut to krasne AJ JA TEBA. strazit si svojho vy
@0 Ano exituje urcite, pytam sa casto rovnake otazky ako aj ty, dnesna doba je fakt skazena a paradox je ze o par rokov sa bude tato "zla" doba volat stare dobre casy... je velmi tazke dnes najist _skutocnu_ lasku, spolocnost ide do upadku.. znie to sice ako cliche ale zial je tomu tak. Ale urcite existuje a kym budu ludia, bude aj laska, ale si ju musime dobre strazit .
jasne ze existuje laska... len vies keby ju kazdy nasiel na prvykrat tak by si ju asi nikto nevazil..... drzim palce aby si ju nasla aj ty.... a ked pride budes vediet ze je to ona
@11 coze? sak ja som pisal ze existuje lasku k dobremu jedlu a ty tu uz co potis radsej chod ozierat a pretahovat kamaratov ok a mylis sa ja uznavam len vazne vztahy a sex na jednu noc
katemoss08 .. myslim ze v zivote som si toho zazila az prilis.. bola tam aj laska.. a bolo to krasne ale v poslednom case narazam uz len na sex sex sex
tigricatkoz nemozes vsetko hodnotit len podla toho co zazivas teraz.. vies.. teraz je take obdobie troksu... mladi si vsetci myslia skoro ze sex je vo vztahu najdolezitejsi. ale nevidia jeho pravu podstatu.... sex je len ako prijemny bonus podla mna...
@13 heh no vies ani ja tak nepisem.. ale ked citam tie tvoje blogy a tvoje komenty.. tak sa tym babam ani moc necudujem.. a ak si myslis ze ja nevidim realitu .. to neviem kde si nabral.. ale zda sa mi ze viem o zivote trosku viac nez ty..
@17 urcite nepochybujem ze si mala viac chalanov ako ja dievcat sak v tvojom veku je tu bezne...a forma akou si tu prezentujem je len a len moja vec...nazivo ma nepoznas tak nesud a nepoznala si ani tie baby...vobec mi zo zaciatku neslo o sex...ale ked som pochopil ze s mladymi sa nic ine neda tak preco nie
hej 90% ludom ide iba o to co spominas, preto netreba davat na vzhlad, oblecenie a ine picoviny su to povrchnosti, ktore v zivote nemaju ziadny hlbsi vyznam, ide o to aky clovek je a ake ma ciele v zivote a o tu lasku...lenze dnesnej skazenej mladezi sa to tazko vysvetluje a najlepsie su 14 rocne co mi povedia, ze uz boli zalubene ani nevedia jaku picovinu hovoria...tot moj nazor...
@13 ty si neskutocna svina a trochu si to splietol ja som nepovedala ze uznavas len vazne vztahy a sex na jednu noc napisla som ze pre teba vztah zrejme znamena sex. co si vlastne naznacil v tom ze laska existuje len k jedlu... ja len tolko a uz idem pretahovat tych kamaratov(opijat ich netreba)
@20 aj ty moja a sme si kvit ok? uz ziadne urazky ved sme civilizovani ludia ved rob co chces ale s kamosmi sa nesexuje...s tou poslednou som chodil len za to mas pravdu ...tu "pravu" lasku som este nezazil tak co
@21 ako prve poviem ze s tymi kamaratmi to bol len vtip (to len preto ze minule to videla kamaratka a ptoom som bola prilis dlho vypocuvana a po dalsie to ze ty si lasku zatial nestretol (hnusny klise vyraz) neznamena ze neexistuje
No moej city sa sklamali uz dva krat: jeden krat kvoli mne(alebo skor obojstranne) a druhy raz kvoli holke, lebo mi jej kamos napisal ze ona ma chalana (
clovek je schopny naozaj niekoho milovat a urobil by pre druheho hocico.laska existje,len je dost tazke najst tu polovicku,ale ak mas stastie tak ju urcite najdes,uz len preto sa oplati verit a zit, aj ked to doteraz mozno nevychadzalo. verim tomu, ze existuje,lebo raz bz som sa chcela vydat asi by som sa radsej zabila nez by som si mala vziat len niekoho koho mam rada a vazim si ho, ked som uz dakedy predtym zistila ake krasne je lubit a byt lubeny.musi existovat,aj ked je pravda, ze niektore pariky mi vobec nepripadaju,ze niekedy ta iskra ta zamilovanost medzi nimi bola...zvlastne
@31 Ano mas pravdu ale podstatna vec je tam to Stastie.
Ale ako sa vravi kdo ma nestastie v hre ma stastie v laske a naopak.
A potom vznikaju ludia na ktorích to stastie nesadlo uz prilis dlho a potom prestavaju verit a stracaju doveru v seba sameho, a uzatvaraju sa sami do seba.
A pre niektorich ludi je aj problem oslovit doticnu osobku.
jasne ze laska existuje aj ked je jeeej strasne malo ale ono to pride ked to najmenej budeme cakat...aj ked v lasku ja uz neverim bo vzdy som sa sklamalaa takzee tak....
samozrejme že existuje.. ale je len na vás všetkých ako sa k tomu postavíte a či ju budete uznávať alebo pojdete opačným smerom, možno už je väčšina skazená a žijú inými hodnotami a iným životným štýlom ale to je už ich problém... to je už je stupidita dnešnej mládeže že vždy splynú s väčšinou a nemajú vlastný názor... všetko chce svoj čas, raz určite príde a hlavne treba dávať pozor na ľudí a vždy si stáť za svojím! teraz je hrooozne skur-vený svet bohužial... teraz sa nám zdá už pomaly vtipné keď niekto starší rozprava že v 17ke sa dali dokopy a sú už desiatky rokov šťastne spolu, ale kľudne by to šlo aj teraz ale takých jedincov ubúda...
No podla mňa existuje,ale sem tam sa z lásky stane nenávisť a potom sa na to človek pozerá trošku inak.Ja sa pozerám na ňu úplne inak ked sa človek sklame.
HM, ty si ďaľší užívateľ, ktorý vybral všetky frázy, na ktoré si spomenul a hodil ich sem
Táto téma je na to asi stvorená ... ale nie to som chcel ... Možno si si všimol tému krumpľa dňa, zatiaľ boli nominovaní len ľudia, čo témy zakladali, ale pri tebe je ochota spraviť výnimku, súhlasíš?
Opat jedna z tych zaujimavejsich, uvahovych tem . Laska a jej existencia v dnesnej dobe.. tazka uvaha, hlavne pre niekoho, kto ju este nezazil a pozera sa realisticky na dnesny svet..Ak ti mam povedat uprimne, ja som si tieto otazky uz polozila najmenej 1000krat. A vzdy, ked som uz bola na dne a bola som v tom, ze prave laska sa z dnesnych ludi uz uplne vytratila, natrafila som na ludi, ktori ma presvedcili o opaku. A vdaka nim a tomu, ze vidim, ze oni lasku objavili, neprestavam verit, ze raz si najde aj mna..a teba tiez .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Bohuzial musim povedat ze take nieco je asi len vysada vyvolenich.
Teda kazdopadne by som v nieco take rad Uveril, lenze je tazke niekoho takeho najst.
Uz len pre to ze je problem najst aj niekoho kdo by ju opetoval.
Ty mozes bit zamylovani/a as po usi a nic z toho.
Ale tak čo nič na svete nieje spravodlive.
A môj názor na ludstvo sa nemeni aj ked vsetky bolesti si sposobujeme sami, Dokonca aj tu lasku.
existuje ale je zriedkava
@8 nemavam...mam silny zaludok
@11 coze? sak ja som pisal ze existuje lasku k dobremu jedlu a ty tu uz co potis radsej chod ozierat a pretahovat kamaratov ok a mylis sa ja uznavam len vazne vztahy a sex na jednu noc
i´m sorry baby
k ostatnému sa vyjadrovať nebudem...
...btw som rada, ze ja som svoju lasku nasla...v dnesnej dobe..neviem neviem..i ked zase nie vsetci su skazenii
aj ja som zamilovaný, a zažil som to krásne:
"Milujem ťa"
ona: "A čo ti mám na to povedať?!"
Ale ako sa vravi kdo ma nestastie v hre ma stastie v laske a naopak.
A potom vznikaju ludia na ktorích to stastie nesadlo uz prilis dlho a potom prestavaju verit a stracaju doveru v seba sameho, a uzatvaraju sa sami do seba.
A pre niektorich ludi je aj problem oslovit doticnu osobku.
Ja osobne s tym mam docela problem
HM, ty si ďaľší užívateľ, ktorý vybral všetky frázy, na ktoré si spomenul a hodil ich sem
Táto téma je na to asi stvorená ... ale nie to som chcel ... Možno si si všimol tému krumpľa dňa, zatiaľ boli nominovaní len ľudia, čo témy zakladali, ale pri tebe je ochota spraviť výnimku, súhlasíš?
Netreba dávať na vzhľad?
A podľa teba ako prebieha selekcia opačného pohlavia, ktorá vychádza zo sexuálneho, rozmnožovacieho pudu?
No a ty si pre zmenu raritný úkaz, ktorý si dokáže protirečiť v jedinom príspevku
Opíšem všetky 100krát vyžmýkané klišé z nejakých trápnych článkov v novom čase pre ženy, to som ale filozof