u takého Rómea a Júlie to napríklad vyšlo... hoci tu by sa dalo polemizovať, či v skutočnosti nešlo len o krátkodobý rozmar dvoch pubertálnych deciek, ktoré sa zabili skôr, než si to sami uvedomili..
@Ladylebensgefahr sama dobre vies ze existuje ... akurat nie vzdy je stastna, opatovana a taka ze ta naplni
ale myslim si ze mozes milovat aj viac osob ale ta jedna tam stale niekde bude a bude ti pripominat vsetko zle a dobre co si zazila ... len sa k tomu treba postavit tak aby ta to neznicilo
Nie nemyslim si to, je to uz davno vyvrateny fam. Avsak nemyslim si, ze je dobre milovat v zivote prilis vela osob. A k nazve temy- ano, podla mna laska do konca zivota existuje.
@Fleshleecat , do kelu, ale niektorým idiotom nemusíme zase dať až toľko priestoru v našom živote, aby nám až takto ovplyvnili náš pohľad na lásku .... - alebo sú ešte stále natoľko dôležití?
myslím že na tu otázku, si stačí položiť otázku, či so svojou polovičkou si viete predstaviť budúcnosť, či by ste s ňou dokázali prežiť zvyšok svojho života, že nič okrem nej/jeho nepotrebujete...tam myslím že je odpoveď...ja hovorím jednoznačne áno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
u takého Rómea a Júlie to napríklad vyšlo... hoci tu by sa dalo polemizovať, či v skutočnosti nešlo len o krátkodobý rozmar dvoch pubertálnych deciek, ktoré sa zabili skôr, než si to sami uvedomili..
Tak podľa mňa, je možné, aby človek celý život miloval len jeden druh alkoholu..
ale myslim si ze mozes milovat aj viac osob ale ta jedna tam stale niekde bude a bude ti pripominat vsetko zle a dobre co si zazila ... len sa k tomu treba postavit tak aby ta to neznicilo
( o tebe to už viem ) x)
Ja v taku lasku verim a je mi jedno ci existuje, ci nie
@Ladylebensgefahr potom som aj ja naivná krava
Ale v dnešnom svete no neviem,neviem.