mad world ma rozreval minule skoro, keď to hrala taká kapela, že vanth fakt jedna z najlepších vecí, čo som za psoledný polrok počula. ale iba v tom podaní.
a inak, jednu dobu som počula Stole od kelly rowland a nevedelasom prestať revať. a doteraz neviem, že prečo
čo od cohena, od jeffa buckleyho je to to pravé orechové.
ináč ešte hurt od johnnyho casha , how we walk od mando diao, pyramid song od radiohead. od radiohead vacsina pokial mam naladu. a viacero ich je celkovo
asi od Deine Lakaien-Love me to the end,väčšina od Radiohead,od Johnnyho Casha-Hurt,spomínaná Hallelujah a strašne veľa iných na ktoré si teraz nespomeniem
jój teraz mám na mysli milión nádherných pesničiek. Ale v podstate ked si smutná, dokáže ta rozplakať hociaká pomalá pesnička. Mne sa páčia hlavne klavírové a gitarové songy
a páčila sa mi napr. od @narazuvzdornaa - Damian Rice - 9 Crimes .... pekná
6 krát som si prečítala ten nadpis a 6 krát som tam videla napísané "pesnička" až ked mi to prečital kamarát som zistila že tam to "s" neni Mala by som začať premýšlať nad okuliarmi Sorry ak to tam moc vadí
@yolis@grietusha prestaňte, lebo sa rozrevem. aj keď, na mňa to nepôsobí až tak silno ako napríklad spomínaný scientist od coldplay alebo taký pierrot od placeba
A potom nieco od Jarka Nohavicu, Mikymauz, Darmodej, Kometa... Ach, toho je vela. Ale to je pritom TAKY KRASNY SMUTOK, ze az. Ale inak pocuvam vacsinu takych pesniciek, takze tazko povedat iba par. Do prvej stovky by som sa nevosla, keby ste mi den na premyslanie dali!
Atmosphere od Joy Division, Claptonove Tears in heaven, One od U2, I could have lied od Red Hot Chili Peppers, Lei it be od Beatles, Dream on- Aerosmith, Chci zas v tobe spat od Lucie, The end od Doors, Hurt od Johnnyho Casha, My immortal od Evanescence, len! klavírová verzia Smells like teen spirit, Krylove veci a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Evanescence - Hello
Obokuri-Eemui od Ikue Asazaki
a inak, jednu dobu som počula Stole od kelly rowland a nevedelasom prestať revať. a doteraz neviem, že prečo
Sonic Youth: Superstar
asi
ináč ešte hurt od johnnyho casha , how we walk od mando diao, pyramid song od radiohead. od radiohead vacsina pokial mam naladu. a viacero ich je celkovo
------------------------
(Pozor, massive video overload)
------------------------
Momentálne
(povinne vygúgliť Funeral Blues v AJ)
A potešilo ma, keď som to zbadala
where is my mind,placebo-to su zmiešané pocity,ale je tam aj ten pocit smútku..
Na iné si neviem spomenúť, nemám moc rád také pesničky....
+ ešte skoro všetky čo boli v The Wall
- 24ko cylinder
Vyvoláva smútok, že čosi také vzniklo :´(
Akira Yamaoka - Room of Angel
Ryo Kunihiko - Yasougetsuna ( z juuni kokki )
Olafur Arnalds - 3055
Jediná od new-Nightwish...
Inak asi ani nič moc... Penička možno tak na pive, a to nepijem
jój teraz mám na mysli milión nádherných pesničiek. Ale v podstate ked si smutná, dokáže ta rozplakať hociaká pomalá pesnička. Mne sa páčia hlavne klavírové a gitarové songy
a páčila sa mi napr. od @narazuvzdornaa - Damian Rice - 9 Crimes .... pekná
Radiohead Creep a Karma Police
Staind
Creed- human clay with arms..
Coldplay - what if, the scientist
Filter-Fades like... atd....
no nepomožem si.
pri tomto plačem od dojatia.. fakt zavrite oči a skúste len počúvať
escape the fate-my apocalypse
evanescence-good enough
annie lenox - into the west
coldplay - scientist
A potom nieco od Jarka Nohavicu, Mikymauz, Darmodej, Kometa... Ach, toho je vela. Ale to je pritom TAKY KRASNY SMUTOK, ze az. Ale inak pocuvam vacsinu takych pesniciek, takze tazko povedat iba par. Do prvej stovky by som sa nevosla, keby ste mi den na premyslanie dali!
Smrt spoluziaka.
Coal chamber- My mercy
XIII.století- La Femme Fatale, Prokletí domu slunečnic, Ten starý dům, Svatí na nebi a ešte veľa iných, len neviem ktoré
Samozrejme Nightwish- Angels fall first, Dead boy´s poem, Forever yours, Two for tragedy, While your lips are still red, Ghost love score
Enya- Adiemus
Jaromír Nohavica- Kometa, Mam jizvu na rtu
Karel Kryl- Morituri te salutant
Rammstein- Mutter, Ohne dich
A to nie je zďaleka všetko, toto som len námatkovo lovila v pamäti