Mozno je to hlupe forum. Ale nedalo mi to sem nepridat . Rozmyslala som existuje pravy priatel? Na tomto svete podrazu a klamstva? Hovori sa,ze: 'Pes, je najlepsi priatel cloveka" stym suhlasim. Ale teraz nemyslim domacich milacikov. Myslim ludi. Mate p
ľudia robia chyby, jebe im na hlavu a hovoria veci, ktoré potom ľutujú. vzťah je o tom, že dokážu spoločne prejsť svoju vlastnú jebnutosť a držať sa napriek tomu.
len tak mimochodom. @evandzelin myslíš si, že ty si dokonalý človek, čo by voči svojmu pravému priateľovi nikdy žiaden prešľap nespravil? alebo prečo si myslíš, že si niekoho takého zaslúžiš po svojom boku ako priateľa?
@grietusha Nnetvrdim,ze ja som blbost nespravila. Ani netvrdim,ze ja SOM DOKONALA A HOTOVO. Dokonala na 100% niesom. Vela chyb som v zivote spravila. Ale zase ja to robim tak,ze nikomu neublizim (pokial mi neublizi on/ona) ja sa zvycajne snazim nikomu neublizovat,nerobit zle..lebo nechcem aby to potom ludia robili mne..preto to ani nerobim...ako som pisala mala som najlespiu kamaratku..vedela omne totalne vsetko ako ja onej..ale bola to velka chyba..nasla si inu kamosku ''fajnu'' fetacku a zacala vsetko co som jej povedala sirit dalej..nakoniec sme sa pohadali a odisla s tou jej dobrou kamoskou prec..od tej doby uz som o nej nepocula..preto tvdrim,ze premna skutocny priatel neni..nedokazem nikomu verit a vsetko mu o sebe povedat..co ked potom zase sa stane nieco podobne a ovela horsie? alebo to pouzije napr. niak proti mne a niak ma znici? dobre aj ja o tej osobe budem vediet zle veci aj dobre..ale nemam chut nato aby som sa stou osobou teraz ''zacala vojnu'' a bojovala dokym niekto nevyhra..nie som taky tip cloveka..v zivote som vela hnusnych a zlych veci zazila..bojujem dalej...a priatelov mam ,ale do svojho pola si nikopho nepustam...nechcem aby zase sa niekto s mojimi citami hral a ublizil mi...
Všetko záleží od charakteru človeka. Keď si nájdeš úprimného, čestného človeka ako kamaráta tak určite máš výborného priateľa do konca života. Ja som voči priateľom bol vždy lojálny čo sa medzi nami povedalo to aj ostalo medzi nami. Nikdy by som to nikomu nevyšpliachal ani nepoužil proti nim keby sme sa rozhádali a rozišli. Je to proste u mňa zahrabané pochované na nečné veky. To preto lebo mi to česť nedovolí mám svoju hrdosť.
To, že si sa ty popálila neznamená, že neexistujú. Len život je taký, že niektorí ľudia na takých priateľov nikdy šťastie mať nebudú, iní ich majú od strednej/vysokej školy na celý život...
priateľstvo sa tvorí na základe dôvery, a to trvá nejaký čas. A dôveru treba často obnovovať. No niekedy ľudia nevedia čo to vlastne je. Je to aj o čosi zložitejšie.
ano su mam takych min. 3...a je blbost hovorit ze uz taki neexistuju zato ze ta jedna kamaratka zradila...ja vzdy vravim ze kazdy sa ocitne v prostredi kde su mu dobre vztahy naklonene viac a zle menej alebo naopak a mnoho inych faktorov...ktore konieckoncov formuju ludi
Neverim na pravych priatelov..zranena som tiez bola..a od tej doby som silnejsia a poucila som sa,ze treba verit nikomu..treba v tejto dobre verit samu seba..ako povedal Kali citujem: '' Tajomstva si treba do hrobu brat''...a to je velka pravda...
Málokomu verím ale mám PÁR priateľov,ktorým môžem 100% veriť ...aj keď áno,v dnešnom svete si asi vážne nemôžete byť istí pri nikom...ale pri nich som...takže..určite existujú ľudia,ktorým sa dá veriť a na ktorých je spoľah...ja som veľmi rada,že takých mám lebo dnes je to ozajstná vzácnosť...vidím to už len vo svojom okolí..ako všetci intrigujú...a už mi je z toho zle..ale JA som spokojná a to je hlavné a moji priatelia hádam tiež,aj keď to somnou nemajú vždy až tak jednoduché
Dovolím si nesúhlasiť s tým, že dobrých ľudí je na tomto svete už fakt strašne málo. Beriem to skôr tak, že každý má v sebe "dobré" i "zlé", ak si to teda už takto potrebuješ klasifikovať a mnohé závisí od nás samých, ako sa k nám ľudia budú správať.
Otázku takého ideálneho priateľstva, o akom hovoríš, preto nemožno brať ako záležitosť toho, akí sú druhí, ale akí sme my sami.
@miaja Podľa mna samozrejme, že existuje ja som si našiel je to moja spriažnená duša , moja druhá polovička, všede sme spolu ,všetko robime spolu a všetko si hovorime za nič na svete by som ju nevimenil a mam ju velmi velmi rad I LOVE MY BFF
Môj pravý a zároveň najlepší priateľ je Pán Môžem mu povedať všetko, môžem oľutovať svoje hriechy skrze kňaza, Pánovho služobníka...
Ľudí, s ktorými by som sa stretávala mám pár, sú starší odo mňa (okolo 25-35 rokov) a veľmi dobre si s nimi rozumiem. Vedia povedať niečo užitočné, rozumné do života, čo určite využijem. Zistila som, že so spolužiakmi s ktorými si vymením názory... si nerozumiem
Mám jednu kamarátku, o ktorej viem, že keď jej poviem "Nikomu!" tak to nikomu nepovie, keď mi je zle tak ona je prvá na koho sa obraciam. Viem že to tak bude navždy. A nie, nie som príliš naivná. Viem že vždy keď sa pohádame dáme sa zase dokopy a nech sme aj stovky kilometrov od seba, vždy sme spolu. Viem, že tu vždy bude pre mňa a ja pre ňu.
Pravý priateľ na 100% existuje. Len ho treba nájsť. Teda nie nájsť, priatelia sa nehľadajú. Treba ho náhodu stretnúť. Spoznať. Nájsť si k nemu cestu. A potom ho milovať až za hrob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(akýkoľvek) vzťah je o dvoch ľuďoch.
ľudia robia chyby, jebe im na hlavu a hovoria veci, ktoré potom ľutujú. vzťah je o tom, že dokážu spoločne prejsť svoju vlastnú jebnutosť a držať sa napriek tomu.
len tak mimochodom. @evandzelin myslíš si, že ty si dokonalý človek, čo by voči svojmu pravému priateľovi nikdy žiaden prešľap nespravil? alebo prečo si myslíš, že si niekoho takého zaslúžiš po svojom boku ako priateľa?
Otázku takého ideálneho priateľstva, o akom hovoríš, preto nemožno brať ako záležitosť toho, akí sú druhí, ale akí sme my sami.
Ľudí, s ktorými by som sa stretávala mám pár, sú starší odo mňa (okolo 25-35 rokov) a veľmi dobre si s nimi rozumiem. Vedia povedať niečo užitočné, rozumné do života, čo určite využijem. Zistila som, že so spolužiakmi s ktorými si vymením názory... si nerozumiem
Ale nie, reálne verím tomu, že mám vo svojom najbližšom okolí pár ľudí, priateľov, ktorým môžem dôverovať a môžem sa na nich spoľahnúť...
Mám jednu kamarátku, o ktorej viem, že keď jej poviem "Nikomu!" tak to nikomu nepovie, keď mi je zle tak ona je prvá na koho sa obraciam. Viem že to tak bude navždy. A nie, nie som príliš naivná. Viem že vždy keď sa pohádame dáme sa zase dokopy a nech sme aj stovky kilometrov od seba, vždy sme spolu. Viem, že tu vždy bude pre mňa a ja pre ňu.
Pravý priateľ na 100% existuje. Len ho treba nájsť. Teda nie nájsť, priatelia sa nehľadajú. Treba ho náhodu stretnúť. Spoznať. Nájsť si k nemu cestu. A potom ho milovať až za hrob