Zaujíma ma, či existuje program, ktorý simuluje skutočnú jazcu.
Napríklad.
Chcete ísť akože do Zvolena.
Chcete si prejsť trasu, ale máte obavy.
Preto sa pýtam, či neexistuje nejaký program, pomocou ktorého si tú trasu prejdete bez rizika.
Je to v podstate
@kajooooooooooooooooooooooooooo
cesty a terén, pokiaľ ťa nezaujímajú nejaké prílišné detaily, sú pomerne veľmi dobre komprimovateľná záležitosť. príklad: GPS prístroje majú mapy stiahnuté priamo v sebe. vygenerovať z týchto istých, alebo veľmi podobných údajov relatívne použiteľný 3d model krajiny a ciest sa dá
neviem pochopit ako toto suvisi s programovanim,
ale tak @midnight ti to nakodi za povedzme, hmm, vstupny kapital 10k eur, ale bez licencie aby to mohol dalej sirit,
@kajooooooooooooooooooooooooooo
ešte lepší príklad, (@tom3555 ) Euro Truck Simulator je niečo presne takéto, až na to že v ňom (prekvapivo) neriadiš osobné autá ale kamióny, a neviem či obsahuje aj slovensko (asi skôr nie)
@matwejo robím teraz na niečom zaujímavejšom, takže nemám čas, ale iniciatíva sa cení, zapisujem si ťa na zoznam potenciálnych spoločníkov ... vlastne nie, počkaj, bez licencie? nejsi dobrý obchodník, nebudeš spoločník
@midnight na coooooooom? napis do spravy, zaujima ma toooo!
a bez licencie som myslel, aby ta on nezaviazal licenciou, ale povedzme, ze ty to este upravis a das ako svoj patent uz pod licenciou tvojej "firmy", ja som chcel aby si mal benefit
@antifunebracka GTA? takze ti najlepsie ide soferovanie ak ides so svojim gangom po uliciach san andreasu a strielas po inych gangoch mexickych pristahovalcov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
cesty a terén, pokiaľ ťa nezaujímajú nejaké prílišné detaily, sú pomerne veľmi dobre komprimovateľná záležitosť. príklad: GPS prístroje majú mapy stiahnuté priamo v sebe. vygenerovať z týchto istých, alebo veľmi podobných údajov relatívne použiteľný 3d model krajiny a ciest sa dá
ale tak @midnight ti to nakodi za povedzme, hmm, vstupny kapital 10k eur, ale bez licencie aby to mohol dalej sirit,
ešte lepší príklad, (@tom3555 ) Euro Truck Simulator je niečo presne takéto, až na to že v ňom (prekvapivo) neriadiš osobné autá ale kamióny, a neviem či obsahuje aj slovensko (asi skôr nie)
@matwejo robím teraz na niečom zaujímavejšom, takže nemám čas, ale iniciatíva sa cení, zapisujem si ťa na zoznam potenciálnych spoločníkov ... vlastne nie, počkaj, bez licencie? nejsi dobrý obchodník, nebudeš spoločník
a bez licencie som myslel, aby ta on nezaviazal licenciou, ale povedzme, ze ty to este upravis a das ako svoj patent uz pod licenciou tvojej "firmy", ja som chcel aby si mal benefit
veď to je samozrejmé, že práva si ponechám ja, také sa ani nehovorí a nedáva najavo, to je štandardný prípad
a... nesce sa mi písať ti do tsky, radšej to idem písať do kódu a tak za týždeň-dva ti ukážem nejaký kus výsledku v praxi