Ake mate skusenosti s "rozumnym" uzivanim travy, previtinu, heroinu....? Tak aby dotycna droga toho viac davala, ako brala, nevznikla zavislost a pod. Da sa to vobec??
raz do toho spadnes, a uz sa neda vratit, alebo len s tazkostami. To moj nazor. A ziadne drogy sa nedaju brat "rozumne"...Na vsetkom sa po viac uzitiach vyvinie zavislost...Ale zas nehovorim, ze ides na chatu s kamosmi a tam si das raz nejaku mini davku...Boha, ze som to napisala, nic taketo nepodporujem
no travu so mmala tak krat za zivot asi..a trosku hasku..mno ale minue ten 4krat:d to mala kamka narodky a ona v tom obcas ze lieta..tak sme dali ale tak mi bolo zle a vse ze o mpovedala nikdy viacccccccc
sak mariska sa dava v amerike proti bolesti z rakoviny...a pochybujem ze stara 70-rocna babka sa stane na tom zavisla, upletie si dredy a bude chodit na "drogove vecirky"...
Ja s kamaratmi si doprajeme "spojenie s prirodou" pripadne sa pozveme na "kus reci" raz za cas a vpohode existujeme a prosperujeme Teda ja stiham skola robota
kua to je jednoduché..natiahneš svinstvo do striekačky čo si našiel na zemi vo feťáckom parku, opatrne priložíš k oku a strekneš všetko do rohovky..to ti fajne prefiltruje a môžeš drogovať úplne v pohode.........a teraz naozaj, čo je toto za téma, mali by to zmáznuť, slová rozumne a drogy sú antonymá
Najviac naozaj záleží od povahy človeka,ale myslím,že tráva sa dá užívat len rozumne ak niesi nejaký úplný debilko ako bol napr. v Kto huli ten umi.... Ale hotovo má pravdu,ani na haši,hubičkách,šalvii či kolese,niekedy aj lsd,osobne s tým skúsenosti nemám, nemusíš byt závislý.
raz som vyskusala travu v spojeni so salviou a stratila som vedomie odteraz v jednoduchosti je krasa, a co sa tyka toho rozumneho uzivania drog, co znamena presne rozumneeee??? myslim, ze trava este nikoho nezabila, ale tiez si ju nedavam kazdy den ku rannej travicke, tak parkrat do mesiaca. s inymi drogami skusenosti nemam, radsej nepokusam osud
Nikomu nekážem to skúšat,to vobec nie,ale.. myslím si,že človek vie na čo má a na čo nie a ked sú z toho tvoji kamoši v pohode a ty nie si úplný dement,musíš byt v pohode aj ty...
@17 ak narážaš na inteligenciu užívateľa drog tak už na základnej škole si musela počuť že inteligencia nerovná sa bezpečné užívanie drog...zatiaľ sú v pohode, tak sa to javí..ak budú v "pohode" aj o dvadsať rokov tak congratulations
Nemyslím inteligenciu ako takú,je to o psychike ako napísal hotovo,ak nemáš nijaké psychické problémy,tak by normálny človek nemal mat problémy s tým,že si raz za týžden zafajčí haš či raz za mesiac dá koleso. Na svete je X ludí čo takto žijú a sú ok. No je pravdou že je aj kopu volov čo drogu rozumne užit nevedia,ale to je ako keby hovoríme o živote,sú aj ludia čo nevedia rozumne užit život a spáchajú samovraždu a podobne..
@hotovo ..a to ti kto povedal ze pervitin je navykovy hned od prvej davky???? ..mal si to vobec niekedy?? ..pervitin vobec neni navikovy od prvej davky, ani od 20ej nemusi byt, podla toho ako sa k tomu stavias ako casto ho davas.. a ako daleko si ho nehas zasiahnut do zivota!! ..samozrejme ze aj on je navykovy, ale nie ako heroin!!! ..o ktorom tu pises ze sa da vykryt.. prave naopak kamo!! heroin je ovela viac navykovejsi ako piko!! ..jasne su ludia a poznam aj ja takych co si dali herak raz, dva tri krat a vysrali sa na to, ale takych je velmi malo.. heroin je ovela nebezpecnejsi ako piko!! ..uz len z toho dovodu ze tam mas aj fyzicku zavyslost a pri piku je "len" psychicka..
Tymto samozrejme nechcem zastavat piko pred herakom! obidve su svinstvo!! ale tvrdit ze piko je nebezpecnejsie alebo navykovejsie ako herak je uplna kravina a nevedomost..
Ak si zahulis raz za cas za cielom zabavit sa v partii, o zavislosti sa v tomto pripade vraviet neda. Ale presne ako to uz mnohi spominali, niekto huli lebo ma depky, lebo ho nechala priatelka, ma problemy ( a tymto sa ich snazi "riesit") tak moze postupom casu vzniknut zavyslost, ze je mi nahovno, idem si zahulit...
o tvrdych drogach pisat nic nebudem lebo som neskusal a ani nebudem ale hulim travu uz min. dobre dva roky pravidelne a zatial som stale sam sebou kto sa vie kontrolovat a ma stabilnu psychiku tak nemoze mat problem s travou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
skor neexistuje rozumne uzivanie pervitinu, lebo ten je VELMI NAVYKOVY hned od prvej davky...
od toho ruky prec, ale inak trava, hubicky, kolesu su fajn, ked sa vedia ako pouzit a kedy pouzit
treba si davat hlavne pozor na psychiku, lebo DROGY NERIESIA PROBLEMY. Ak je clovek blby, tak to len pritazi
teda, ak vyrovnany, nemas problemy, schizofreniu, paranoiu alebo ine poruchy a chces sa len zabavit, aj to raz do mesiaca je vela
tak radsej sa nicoho nechytat a ostat pri alkohole aspon, ked uz to clovek potrebuje
ja napriklad ficim na kofeine
Tymto samozrejme nechcem zastavat piko pred herakom! obidve su svinstvo!! ale tvrdit ze piko je nebezpecnejsie alebo navykovejsie ako herak je uplna kravina a nevedomost..
No ja by som to posúdenie nechal radšej na iných
Tým nechcem naznačovat, že neverím, len si myslím, že keď človek prehlási, že je zatiaľ stále sám sebou tak to moc veľkú hodnotu nemá ...