@dannyd14 To je jak ked ti mamina hovorí že mikuláš nosí sladkosti do čižmy...
A "konšpiračné teorie" u detí, že nenosí, su odsudzovaané, pretože "nie su dôkazy" o tom žeby to nosil kdosi iný jak santa...
A pritom dôkazy su, len decká k nim nemaju prístup...
@15 tým som chcel povedať to, že zato že na Markíze nedávali že su dôkazy o mimozemšťanoch, že to ešte neznamená že fakt nie su, a že s nimi NASA a podobné organizácie aj nemaju niake kšeftíky....
@ancientpedestrian Ano teraz dievčatko čo si myslí že svet je o tom sa učiť bude mudrovať že mimozemsťania nie su pretože to by si predsa vedela........
@rayennn a o com je svet? Pouc nas neschopnych. Dalsi polo-retard s vadnymi genmi, co si precital AC24 alebo nejaku podobnu stranku a zrazu je z neho odbornik na geopoliticku situaciu.
A "dievcatko" si odpust, som od teba starsia a dovolim si predpokladat, ze aj vzdelanejsia.
ja ale nechapem jednu vec, pri velkom tresku sa za menej ako sekundu vesmir zvacsil z velkosti futbaloveho ihriska na velkost vacsiu ako nasa galaxia (ZLOMOK SEKUNDY!!) , odvtedy uplynulo okolo 13 miliard rokov, vznikli sextiliony planet a niekto si stale mysli ze "my sme ti vyvoleni ktori maju to stastie ze latky, ktore su potrebne na zivot (btw. tie latky obsahuje ich DALSICH X MILIARD PLANET) su len a len na zemi
@dudoo som kresťanka a teória o Bohovi ako mimozemšťanovi mi vôbec nepríde bláznivá. tá teória sa mi páči a vysvetľuje veci, ktoré nechápem/e a zároveň si myslím, že cirkev sa proti tomu nemá ako odvolať, keďže o jeho bytosti, resp. tvorovi a fungovaniu jeho bytia nevedia ani oni nič (a nemajú problém to potvrdiť, keďže nie je viditeľný a v Biblii sa opisuje ako svetlo, čo môže byť istá forma obrovského zdroju osoby, ktorá nekráča po Zemi).
ja si neviem predstavit ze v tom nekonecnom vesmire neni nic zive iba my ludia , zvierata atď. .... a su aj teorie ze ziju medzi nami ze nas ovladaju a co ja viem co cize mozno ich vidime kazdy den a nevieme o tom
@kristinakostiviarova
(Myslíte si , že niekde na dákej planétke existuje nejaká iná civilizácia ?)
To je ako keby sa žaba vynorí zo svojho rybniku a pytala sa sama seba ci aj v inych rybnikoch je život
Už len matematicky je to takmer iste že aj inde sa vyvinul inteligentny zivot
Dievča, kiež by si bola u nás na strednej Máme učiteľa čo by si o tom s tebou vedel pokecať Tuším, že som uňho zahliadol aj alobalovú čapicu Týmto nezosmiešňujem nikoho Sám verím, že nie sme v tom veľkom vesmíre sami
@dmx355 za to ze teba ta tvoja skurva porodila za behu a potom jak s takym potratom utekala setricka cez porodnicu a 30x ta jebla volakde o zarubnu za to ja uz nemozem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Keby ludia vedeli pravdu,
Je až smiešne tento svet...
A "konšpiračné teorie" u detí, že nenosí, su odsudzovaané, pretože "nie su dôkazy" o tom žeby to nosil kdosi iný jak santa...
A pritom dôkazy su, len decká k nim nemaju prístup...
A "dievcatko" si odpust, som od teba starsia a dovolim si predpokladat, ze aj vzdelanejsia.
po pohostení na slovensku
(Myslíte si , že niekde na dákej planétke existuje nejaká iná civilizácia ?)
To je ako keby sa žaba vynorí zo svojho rybniku a pytala sa sama seba ci aj v inych rybnikoch je život
Už len matematicky je to takmer iste že aj inde sa vyvinul inteligentny zivot
stale sa tesim tvojej oblube