Ako zvedavy tvor zijuci na tejto planete, tuchnuci na tomto portali obcas uzasnem do akych klavesnicovych dimenzii je schopna zajst ludska mysel pri vytvarani birdznicku.
Preto sa pytam, na zaklade akych vedomych ci nevedomych pohnutok vzni
lebo vsetky kamaratky si vtedy robili skratky z mien, ktore sa koncili na ie (robie, zuzie) a z mojho mena sa da urobit jedine toto a teraz posobim ako neprajny alebo samovrazedny clovek, ale ono sa to ma citat Dí!
tak, používal som tento nick na pomenovanie mojej internetovej identity dávno predtým než som sa na Birdzi objavil, je to vlastne aj prezývka v reálnom živote (ale vždy ma viac poteší keď ma niekto osloví krstným menom, už len preto že "wewo" nevie nikto správne vysloviť )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a absolútne som nevedela, aký si mám dať, nič mi nenapadalo... tak som si dala hento
a 13 preto, bo som sa 13-teho narodila
už viackrát som si chcela spraviť nový nick, ale vždy sa to nejako zvrhlo, že som ostala na tomto
skoda, pretoze teraz sa to so mnou tiahne cely cas
Neviem prečo...
nie som ani z Hawai-a (no do p*** ....toto nevyskloňujem ) a ani týpek....takže som sa kľudne mohol volať aj "Zemiako-zákruta"
moj nick je skratka priezviska mojej manky za slobodna
no a ako to vzniklo... neviem mám rád písmeno w.
musel som tam doložiť 123 tak vzniklo ONAJ123