Pocuvate niekto ze, urcite sa najdu pravidelni posluchaci, tak dobre tipy na ambient, alebo tipy na dobry ambient , poprosim Uplne take do chilloutovej fazy presahujuce , mam tipy nemam nazvy
@interrupcio ja mam vacsinu k teme, bohuzial casto sa da k teme dodat akurat to ze zakladatel je debil a mal radsej spravit hocico ine ako zalozit take forum ake zakladal
ambient je dosť obšírny pojem.. množstvo hudby obsahuje také prvky.
ja som orientovaná viacmenej na dark ambientné veci a z tejto sorty odporúčam Desiderii Marghinis, Tribes of Neurot, Tzolk'in (tribal) a moju srdcovku najváčšiu, Bohren & der Club of Gore (jazzovo ladené).
ak chceš niečo také čistejšie viac smerom do elektroniky a menej temné, super je Blackfilm, Bersarin Quartett, Fennesz..
z takých tuzemských alebo známejších interpretov skús českého Floexa (Tomáš Dvořák)
experimental_fm som v živote nepočula, ale možno si niekedy naladím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale myslim ze to nebude ono co chces ale skus
ja som orientovaná viacmenej na dark ambientné veci a z tejto sorty odporúčam Desiderii Marghinis, Tribes of Neurot, Tzolk'in (tribal) a moju srdcovku najváčšiu, Bohren & der Club of Gore (jazzovo ladené).
ak chceš niečo také čistejšie viac smerom do elektroniky a menej temné, super je Blackfilm, Bersarin Quartett, Fennesz..
z takých tuzemských alebo známejších interpretov skús českého Floexa (Tomáš Dvořák)
experimental_fm som v živote nepočula, ale možno si niekedy naladím.
to su asi moje top ambient/chill/ost/classic veci
@12 okej vyskúšam