akurát si dávaj pozor aby si to neprehnal, lebo sa budeš válať po zemi a prosiť nech zomrieš, lebo to už dlhšie nevydržíš.. a pol roka si to potom nedáš (čo je dobre)
mala som podla mna je super...si plny energie a vzdy chces tancovat, hybat sa...este aj na druhy den citis trosku...ked si na dakej velkej party celu noc alebo na festivale tak vtedy je to super vec podla mna...a treba vela pit a hlavne nemiesat s alkoholom lebo uz aj s tym mam skusenosti a nie najlepsie heh..
@3mm poznam ludi co piju s rozumom a poznam ludi co droogovali ,ale drogovali bez rozumu preto mi z toho alkohol vychadza neskodnejsi ,pit budem dalej a drogy a omamne latky nikdy...ale nezakazujem ti skus a podel sa so zazitkami
@camilla nechapem na co to vobec komentujes ma to byt diskusia....a co v zivote sa ma toho skusit co najviac inak ani zit nemusis ked sa chces obmedzovat
@unspoken no tak, nenahováraj si hlúposti... hádam si nechceš dať extázu, chlapče. rozmýšlaj a buď rád, že si zdravý a niesi závislí na tom svinstve, daj si radšej bylinkoví čaj.
Mne chlast dojebava zivot napriklad , tak nebudem odsudzovat niekoho kto berie ine drogy (lebo ako vieme seci aj alkohol je droga a dost silna) poznam a poznal som (uz niesu medzi nami) ludi co fetuju toluen,piko atď.
Netusim aka je extaza ale urcite ked sa berie casto tak dojebe zivot aj ta ale nebudem tu nadavat tym co ju beru je to kazdeho osobna vec a ked sa neprehana nemoze to uskodit ako aj secko ostatne.
@unspoken ano ano mas pravdu ale myslel som to tak ze si viem povedat dost a tak, a fakticky taka pilula mi pride dost nevinna na pohlad a mohla by zachutit az prilis
inak čo to spraví s pečeňou? taká tabletka? ako moc to škodí?...a ešte...odumierajú z toho mozgové bunky?.... @vsetkynikyobsadenedoboha inak tiež sa bojím, že by zachutilo až príliš...
@purenarcissism z chlastu ti odumieraju mozgove bunky mača ...a s tu pecenou je to jedno.. ..ved to je prilezitostna droga nie ako take cigy ci chlast co clovek berie viac krat a nikoho nezaujima vtedy pecen ci pluca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
nič viac k tomu
akurát si dávaj pozor aby si to neprehnal, lebo sa budeš válať po zemi a prosiť nech zomrieš, lebo to už dlhšie nevydržíš.. a pol roka si to potom nedáš (čo je dobre)
Extázu by som jednoznačne chcel skúsiť
a @interupcio čučo škodí viac než extáza navyše čučo je stokárina ešte aj v rámci alkoholu tá najväčšia, neskrývaj sa za legalitu drog, ktoré používaš
@fxx mas pravdu, ale aj tak toto forum tu uz nemalo davno co robit
Nezáleží či cigy, alkohol, tráva , extáza.....
Všetko dojebe život. Aj keď nie hneď ale časom ...
To nič.
Neskôr pochopíte ...
a tiež napríklad nemám červené vlasy, ale to pre takých myslivec
ako ty asi nepochopí
Netusim aka je extaza ale urcite ked sa berie casto tak dojebe zivot aj ta ale nebudem tu nadavat tym co ju beru je to kazdeho osobna vec a ked sa neprehana nemoze to uskodit ako aj secko ostatne.