Potrebovala by som najst niekoho kto to študuje, najlepšie externe, ale uspokojím sa aj s denným študentom. Lebo vraj ide o štúdium celkovo v anglickej forme (dozvedela som sa to štýlom, že kamarátka mojej kamarátky ma brata a ten ma kamaráta). Tak chcem
tak s bratom som rozpraval ze kam by som mohol ist ktory studijny program je o com aj v skole sme mali prednasku o feike a tam spominaly ze cela interna cast je po anglicky vratane 30 stranovej bakalarnej prace a sa mi to nejako nezdalo kedze on aplikovanu studuje externe a on neni nejako extra dobry v anglictine tak som sa ho pytal a vravel ze on to ma cele po slovensky a ze len ti co studuju interne to maju po anglicky...a za tu dobu co to studuje som ho nevidel robit nic ine ako v kuse daco doma programovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tiez sa chystam tento rok na tuke, ale este stale niesom pevne rozhodnuty kam konkretne
tak s bratom som rozpraval ze kam by som mohol ist ktory studijny program je o com aj v skole sme mali prednasku o feike a tam spominaly ze cela interna cast je po anglicky vratane 30 stranovej bakalarnej prace a sa mi to nejako nezdalo kedze on aplikovanu studuje externe a on neni nejako extra dobry v anglictine tak som sa ho pytal a vravel ze on to ma cele po slovensky a ze len ti co studuju interne to maju po anglicky...a za tu dobu co to studuje som ho nevidel robit nic ine ako v kuse daco doma programovat
Ahoj, studujem AI druhy rocnik externe, zatial vsetko bolo v materinskej reci