chcem sa spytat, ci ma niekto nejake hodnoverne informacie o tom, ako sa studuje externe. Pocuvam totiz rozne veci, na jednej strane, ze to maju externisti jednoduchsie, a su na nich kladene ovela nizsie naroky ako na dennych. A teraz
Ja ako externista to mám ľahšie, ale to možno aj preto, že sme všetci trošku starší ako denní, ktorí idú na výšku hneď po škole... Ale zas nemám toľko výhod ako denní, cestovné a tak ďalej. A denný študent nemá nič iné na robote, len sa venovať škole, kým ja musím robiť, platiť byt, cez voľno sa učiť, a tak stále dookola... Je to vec pohľadu, ale vo všeobecnosti majú denní viac naložené na chrbát, čo sa týka učenia a tak ďalej... Ale to neznamená, že nič nerobím, nie raz som bola hore do rána bieleho, a pred štátnicami ani nehovorím... Každý nech si vyberie to, čo mu vyhovuje, dosť denných k nám napríklad prestúpilo po prvom, druhom ročníku... Opačný prípad nepoznám. My si síce za školu platíme, ale učím sa pre seba, niektorí z nás už majú aj rodiny, a veľa denných je na škole len kvôli rodičom... Samozrejme nie všetci. Pár rokov som pracovala manuálne, a preto som sa rozhodla ísť na školu, s ňou sa žije ľahšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty