mozno len to, ze som vyliezla asi na 10m vysoku 'cesticku' z kovu, ktora bola zcasti prehnita a zabradlie mala len z jednej strany a nad touto cestou jazdil vlak a tak som prehadzala k jednotlivym pilierom, ktore boli uz stabilne, bola to zabava
vyliezol som na komín, a bol som aj pod ním. A vyskúšal som si riadenie skútru, bol som na parasailingu (loď vás ťahá na padáku) a bol som teda možno vo výške 200 m nad morom. A vzhľadom na to, že sa bojím výšok, to bolo mega! ale zopakoval by som si to
isiel som po meste a este k tomu do zakruty 100km/h ked bol cerstvo napadany sneh +este k tomu bol aj lad na ceste (lebo cestarou zase prekapilo ze snezi skoro som sa zabil keby nemam kamarata vedla seba tak idem pravdepodobne rychlejsie a uz tu nepisem
tak 2vysoke kolotoce, na jeden som sa odhodavala celu Pohodu , potm stretnutia s cudzimi skoro bezne , padla z balkona a neochrnula (na prizemie ale aj tak ) , a nic takeho este inak
Boto to kvôli štúdiu - "presťahovala som sa" na internát do Bratislavy, úplne sama, až z Martina. Takže si myslím, že toto je tá najodvážnejšia vec, ktorú som kedy spravila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ďalší...
a odtrepala som sa na rok do uplnej zamrznutej riti bez toho aby som vedela miestny jazyk