chcem sa spýtať kto z Vás tu ma nejaké zaujímavé hobby alebo sa nechá/nechal nahovoriť na nejakú dobrodružnú činnosť alebo na niečo, kde krv tuhne v žilách ? ..Ja som zatiaľ toho veľa neskúšala akurát ma uchvátil snowboarding, pa
Ja snowboarding z aextrémny šport nepovažujem, iba ak už ide o freeride...to už hej...
No ale s kamarátkou by sme chceli skočiť bandži džamping ale ešte to nieje isté...A ja mám tiež zatial len vo hviezdach skok s padákom z lietadla, paraglajding a dalšie iné...
@1 na airsoft som chcela ísť ale nechceli ma chalani zobrať, že to nie je pre holku a také kecy , že im tam budem skučať ...nakonec sme sa práve teraz na leto dohodli na paintballe tak hadam skučať nebudem
@3 na tom sme jazdili, keď sme boli menši...máme tu vo vedlajšej dedine taký maly okruh celkom sranda najma keď sa ťa pokúšajú zneškodniť dvaja bratranci a brat
@2 skús ísť na boarde cez les dole kopcom kde to nepoznáš extrem ako extrem ..hlavne, že je to sranda...Paragliding je super..raz som bola ..sme skákali z takého tureckého kopca...lepšie vyhodenie zarobených peňazí ako navštíviť turecké kúpele..to si nechám na staršie roky života
@7 Pekne, pekne..teda podľa toho do akej hlbky sa ponáraš a nemyslím obyčajné potápanie typu berem šnorchel a idem ale fakt pekne so všetkým, čo k tomu patrí..mala som tu čest pár krát a poviem ti mne to príde úplne genialna vec a pod takou kopou vody keď ti chlap pred tebou kopne do dýchacieho prístroja, čo máš v hube tak je to celkom haluz...ja už len čakám či sa mi cez leto podarí zarobiť a chcem si spraviť kurz....bajk je tiež pekná kvalitka aj keď ja zas nejaký MTB free rider nie som, ale tak my sa tu tak slušne zabíjame po kopcoch nič profesionálne, len čisto rekreačná vražda dole kopcom ...a k tej oblohe?....to láka každého...začala som paraglidingom no pri mojom nedostatku sponzorov budem ešte dlho čakať na pokračovanie
@corpseadelaide je to super vec a pocit keď ty nad hlavou lietajú stovky guličiek ale tak záleží ako hráte, či tam tie peniaze necháte alebo si budete šetriť jeden zásobník na celý deň :/ ... a nebolí to ... teda nie až tak v pohode to znesieš s času na čas gulička zaletí na citlivé miesto ale prežiješ to ... no odporúčam ty keď dostaneš guličku sa hneď vzdať ... lebo sa to istí a ak sa nepriznáš dostaneš ďalších 20 pokial tá ruka hore nebude
LARP je dobrá haluška ale BDSM tak to nie je extrémny šport pre mňa to prenechám takým odborníkom ako si ty .....paragliding som skúšala len raz s jedným mladým turkom a je to uplne super no určite by som to radšej chce vyskúšať sama..chystám sa teraz ku takým poliakom tu u nás na ďalši pokus..mala som ísť cez víkend , ale bolo zle počasie - ako darček za maturu a skúšky
@0mega1 Ale,čo si..ja zas takéto veci raz za čas...ako vravím keby bolo lacnejšie tak sa asi zabijem ....No neviem ti ani povedať okolo tých 20 minút možno aj viac....jasné, keď sa vrátim z Ang tak určite..teda ak niečo zarobím ... nie nie ja zatiaľ v takýchto vodách neplávam a dlho nebudem
no super, konečne som našla dobrú diskusiu o extrémnych športoch. Ja som dlho-dlho chcela vyskúšať paragliding, wakeboarding, tandem a bungee, ale to všetko stojí dosť veľa. Ale našporila som si, konečne som sa odhodlala a kúpila som si tandem zoskok. Supeeeer. Držte mi palce
Držíme ti. A s kým ideš na ten skok? A už vieš ako budeš dokumentovať historický moment? Na tvojom mieste by som nevzal drahý fotoaparát, radšej nijakú menšiu kameru.
ďakujem a naozaj mi držte palce Zatiaľ som neuvažovala o tom, ako zdokumentujem túto udalosť, ale teraz keď už píšeš. S telefónom to asi nepôjde. Však? Síce akurát sa chystám kúpiť nový telefón, skončila mi zmluva, takže je to aktuálne. Možno si kúpim nejaký supermoderný supermobil, s ktorým to natočím
ja by som so sebou tiež nebrala kameru, len telefón. ved už také fóny existujú, s ktorými sa dajú spraviť krajšie nahrávky, ako s niektorými kamerami. ked si chceš kúpiť nový fónik, ja ti môžem odporúčovať jeden smartfón: sony ericsson xperiu neo. vlastní ho môj brat, a je s ním veľmi spokojný. robí krásne videá a fotky a má ešte jednu výhodu: je lacný dúfam, že som ti vedela pomôcť a držím ti palce ku skoku, bude to neuveriteľne dobrý zážitok!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
No ale s kamarátkou by sme chceli skočiť bandži džamping ale ešte to nieje isté...A ja mám tiež zatial len vo hviezdach skok s padákom z lietadla, paraglajding a dalšie iné...
MTB- freeride/downhill, AS (reenacting), extrémne lyžovanie.. to sú pravidelné veci (viac by som finančne neuživil resp. nechcem)..
Potom je mnoho príležitostných vecí, ktoré som skúsil 1-2x.
A skúsiť chcem paragliding, skydiving, base jump. (tá obloha ma neskutočne láka)
btw: potápanie je "extrémny šport"?
oi Môj najobľúbenejší letec
Ako dlho si letela? a v budúcnosti, budeš pokračovať?
K tomu bdsm- všetci máme svoje tajne stránky a nie vždy ich objavíme a keď už... čo ty vieš, možno o nejaký čas budeš aj ty praktizovať