@louis pišem, že som použila vyhladávač na birdzi, ktorý (ale to mi nedošlo) nefunguje dobre.. a teraz ked som pozerala cez google, tak ta predchadzajuca diskusia bola zmazana
a potom ho niekto obnoví zo zálohy, resp. opraví tú malú prasklinku ktorú tam anonymous spravia.
fascinuje ma ako si ľudia predstavujú webové stránky ako budovy, a myslia si že sa dajú zbúrať a keď sa to stane tak ich treba znovu tehličku po tehličke postaviť a trvá to prinajmenšom roky alebo čo, takže sa tým nikto nebude zaoberať.
takto to NEFUNGUJE. funguje to tak že niekto "rozbije" jedno slabé miesto a spôsobí "zápchu", dáta prestanú prúdiť, ako keby padli dva metre diaľnice, zastaví to celú dopravu a spôsobí chaos, ale oprava trvá pár dní, nanajvýš týždeň. v prípade webov je to pár hodín, nanajvýš týždeň.
nemajú šancu vybieliť celú databázu, a ak áno, tak ju do pár dní FB obnoví zo záloh. takisto pravdepodobne nemajú šancu zmazať komplet zdrojáky (aj keď to je pravdepodobnejšie) a ak áno, tak ich niekto obnoví zo záloh.
facebook nepadne, neskončí, nezruší sa, nezomrie, nanajvýš si dá na pár dní "dovolenku".
@schizoofrenik pohoda, niektori nečítajú cele diskusie, takže je pravdepodobnosť, že si nevšimnu ten prispevok, tzn. nedostatku zhrozených reakcii sa nemusiš obavať !
ale no tak prosím vás...jasné, že nič sa nestane, k tomu tí čo prišli s tým, že fb chcú zničiť, neboli anonymous, ale niekto kto sa za nich vydával .. neverím ani tomu, že sa na fb vôbec niečo chystá, žiadny výpadok ani nič podobné ..ale úprimne by som bola rada, keby sa toto fejsbukovské šialenstvo skončilo, nie vždy je to ľudom prospešné
myslím,že to bude ako s tými dátummy kedy má byť koniec sveta...proste úplne blbosť! určite si to niekto vymyslel a pomocou internetu to šíril ďalej aby vytvoril paniku.Mne osobne by facebook nechýbal,už teraz viac často trávim tuna,alebo inými zábavkamy.Ale na jeden strane to má výhodu že môžeš kecať s kamošmi z celého Slovenska,a zadarmo.A keď už ten fb padne,vymyslí sa niečo podobné,keď nie to isté...prípadne sa stane to čo písal @midnight
@saskya nič sa nestane. To sú len...keci. Zakladatelia FB padnúť nenechajú, už len pre to že je miliardový biznis. Príjem z reklám je veľký a kto bi sa vzdal zlatej nosnice dobrovoľne? iba blázon.
@janusiq18 tak 11 no ja hovorím o tom že strašne strašne vela ľúdí je na ňom závslích...šak aj keď sme vonku...vidíme tak max. 7 deciek nie? lebo šeci ostatný drtia facebook (ach)
mal uz skoncit viackrat....a nic...je to uz taka zavislost a samozrejmost, bez ktorej vela ludi neprezije...mozno ked sa preludnime, skonci, aby sa pocet ludi zhodoval s poctom, ktory je schopna nasa planeta uniest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
sorry, ten odkaz je tu : » www.pluska.sk/zaujimavosti/fa...
A podľa mňa sa nestane nič veľké
Ale Anonymous podporujem.
A 70% ludskej populácie sa bude tváriť takto
Ved uvidime
nie nestane.
prečo?
lebo facebook tak maximálne na pár hodín padne.
a potom ho niekto obnoví zo zálohy, resp. opraví tú malú prasklinku ktorú tam anonymous spravia.
fascinuje ma ako si ľudia predstavujú webové stránky ako budovy, a myslia si že sa dajú zbúrať a keď sa to stane tak ich treba znovu tehličku po tehličke postaviť a trvá to prinajmenšom roky alebo čo, takže sa tým nikto nebude zaoberať.
takto to NEFUNGUJE. funguje to tak že niekto "rozbije" jedno slabé miesto a spôsobí "zápchu", dáta prestanú prúdiť, ako keby padli dva metre diaľnice, zastaví to celú dopravu a spôsobí chaos, ale oprava trvá pár dní, nanajvýš týždeň. v prípade webov je to pár hodín, nanajvýš týždeň.
nemajú šancu vybieliť celú databázu, a ak áno, tak ju do pár dní FB obnoví zo záloh. takisto pravdepodobne nemajú šancu zmazať komplet zdrojáky (aj keď to je pravdepodobnejšie) a ak áno, tak ich niekto obnoví zo záloh.
facebook nepadne, neskončí, nezruší sa, nezomrie, nanajvýš si dá na pár dní "dovolenku".
sorry že vám ruším zábavu z masovej hystérie
a neskončí, anonymous sami povedali, že to neni ich štýl
podla mna sa nič nestane, ale ak hej. chcela by som vidieť tie vystrašené tváre
A keď hej, tak nový hit bude Google +
..kvak..
ak je ten článok pravdivý, tak sa stane max to čo povedal @midnight
ale inak je to pekná blbosť nie že by to bola nejaká tragédia keby sa im to podarilo..
a je to trápne celé
dnes všetcia zomrú bez FB