Nie, nejdem tu nikoho poučovať. Myslím inú chybu. Vždy keď idem zapnúť face vyhodí mi chybu. Všetky ostatné stránky idú v pohode. Robí mi to odvčera večera. Neviete čo s tým je? a prosím vás ak na to je vysvetlenie, skúste to dať napísať nejak po lopa
oh toto aj mne robí ale celému netu mi proste jebe, nemáš telekom?
lebo mne striedavo na youtube, facebook, všetko. buď ide všetko a po chvíli sekne alebo ide len niečo alebo nejde vôbec nič už som síce dostala dobrú radu na zmenu DNS ale zas tomu jebe.
Aj mne to tak robilo a keď už som mala totálne nervy, tak som šla na m.facebook.com , bolo to ako v mobile, ale aspoň dačo. Mám orange net na usb. No nejako to samo prestalo(musím si zaklopať) skús počkať, možno to prestane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
lebo mne striedavo na youtube, facebook, všetko. buď ide všetko a po chvíli sekne alebo ide len niečo alebo nejde vôbec nič už som síce dostala dobrú radu na zmenu DNS ale zas tomu jebe.
@thisismyname rada by som sa, ale sere ma to! nemám rada keď mi niečo nevychádza :3
nevyhadzuje ti toto » www.birdz.sk/webka/flyinbird...
?
Ak hej sprav toto ,mne to potom hned išlo
1. Go to Opera > Settings > Preferences > Advanced > Security
2. Click on "Manage Certificates..."
3. Switch to "Rejected" tab
4. Delete the first entry, which should be just a single star ( * ) with no name or anything.
5. Click "OK" and thats it.
takto mi to ukazuje