toto s tym stiahnutim udajov neviem ci este funguje, pretoze tu funkciu som tam dlho nevidel/nenasiel no ked som to robil naposledy, trvalo to nejak 5 hodin tusim
@toomanh a koľko si zatiaľ čakal kým ti to príde? ak menej ako 24 hodín tak počkaj 24 hodín a potom skús znova. znova počkaj 24 hodín a ak stále nič, napíš na FB support
No ľudia...konečne mi to došlo, stiahol som Archív, ale je tu jeden problém. Položku "Messages", teda presne to, čo som potreboval mi uložilo ako formát HTML, a zobrazuje mi to ako nepoporený formát. Skúšal som to otvoriť v Notepade ale nedá sa z toho výjsť, pretože akonahlle to otvorim v Notepade tak je tam celý HTML Kód..nejake nápady ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja mám v jednom chate asi stotisíc správ, teda, mala som kým sa mi ich nepodarilo omylom vymazať
@midnight
@tlamik
No ľudia...konečne mi to došlo, stiahol som Archív, ale je tu jeden problém. Položku "Messages", teda presne to, čo som potreboval mi uložilo ako formát HTML, a zobrazuje mi to ako nepoporený formát. Skúšal som to otvoriť v Notepade ale nedá sa z toho výjsť, pretože akonahlle to otvorim v Notepade tak je tam celý HTML Kód..nejake nápady ?