Co si myslite?...je FB zavislost?...lebo v poslednej dobe sadnem za pc...nahlasim sa na fb popozeram paru veci poklikam nieco okomentujem mrknem na hodinky a 2hodiny z mojho casu su fuc a zistim ze dokopy som nic nespravil...aky je vas nazor na to?...
tak napriklad teraz som prihlasena na fb...mam ho dole na liste.. obcas kliknem pozriem co nove..ale medzitym robim XYZ veci.. urcite nesedim za PC ... to je velky zabijak casu..ale takto mi to nevadi a niekedy som na fb ale som offline
tak mate jasne ze nesom len na FB tiez robim dalsie veci...pozeram film, skype, citam nejake clanky...a uz som to tiez obmedzil...vyuzivam ho hlavne pre chat a to robim cez AIM ale tak dost mi to vadi ze mi to tak zerie cas a nic mi to nedava...minimum informacii o mojich priatelov...aj to je z toho viac ako polovica nepodstatna...
no to...jednoducho niektorych ludi uz nenajdete na pokeci skype icq len na fb sa s nimi mozete skontaktovat a ked uz ste tam tak popozerate dalsich 100somariny ktore tam pridali iny a uz mate hodinu fuc a pokec dakedy som presedel kolo pokecu 3hodiny a pisal si...teraz je to mailovka chodim tam 3x za den skontrolovat maily nic viac
ja namiesto ucenia sa na maturity som na fb travila cas..az potom mi zacal robit nervy a vlastne hlave ti ludia co som ich tam mala aj vsetky hry aj skupina aj nadavanie ludi na veci,ktore boli pre mna absolutne nepodstatne.zacala som byt zbytocne nervozna z hlupakov co riesia maximalne hluposti a beru facebook ako svoj dennik...som sa citila ako nejaky voyer,čo im číha do súkromia a najpr ma to bavila,ale potom som sa lakla ze to robí aj niekto mne.haahaha.. koniec fcb, mam tak asi 80ludí s ktorými sa stretávam denne a viem , že su to inteligentni ludia a ked napisu nieco tak je to vacsinou len informacia o najblizsej akcii alebo o niecom zaujimavom.. nie ako sa vcera spili na cinky a podobne... ale inak fcb je zavislost - nemam ani den ze by som tam nesla. bohuzial. ale kontrolujem to. : D
zapnem, kuknem posledne 2 statusy a necham zapnute... rovnako to robim s pokecom - zapnem, odpisem na tu jednu rpcku co mi tam svieti a necham zapnute....
mna zacal fb dost nudit ked ste tam uz niaku tu dobu a kazdy den pridete komentujete popisete a pod... a stale to iste! uz vas to zacne nudit po niakej dobe to chce zmenu
Facebook nieje zavislost len si tam musite najst nieco co vas zaujima a na tom vydrzite mozno 15 min a ak mate viac takych veci tak je to cisty zaujem no ak tam len bezcielne bluditem a hladate kam rypnut-TO jue zavislost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale prosím ťa
prídem tam aj hneď aj odídem
občas pridám nejaké video nech aspoň niekto zažije nejaký umelecký zážitok a idem preč
ja som (to)mu nikdy nevedela prísť na chuť
je jasne ze kazdeho zaujima kto co ako preco a s kym a FB je najlepsi sposob takehoto sledovania
Neviem na com konkretne tam moze byt clovek zavysli
ale môj osobný názor je, že to závislosť je, stačí mi, keď sa pozriem, čo celé dni za notebookom robí môj 23 ročný brat.... na neuverenie....
a som vsade inde len nie na tych strankach
Mňa to tam nejak nebaví. Niekedy to vypnem aj ked mi píšu aspoň desiati ľudia a potom im o hodinu neskôr odpisujem
PS: Ktorý úchyl by tam trčal každý deň?