Ahojte, neviete niekto ako sa mám vrátiť na úplný začiatok konverzácie bez toho aby som neustále točila tým kolieskom na myši? mam tam okolo 50 000+ správ a potrebovala by som ísť na začiatok.. Ďakujem za radu.
ja som to robila tak ze som sa snazila si spomenut na jednu z tych prvych sprav, lebo na niektore klenoty sa neda len tak zabudnut,cize dala som vyhladat dake specificke slovo a bolo
dá sa to .. neukáže ti to uplne všetky ale pár prvých asi ... Na facebooku cez aplikáciu počítadlo správ ( » apps.facebook.com/msgscounter/?fb... ) ..
Klikneš na zelené "Zobraziť počet správ"
Pri danom človeku máš napísaný počet správ a pod tým v modrom rámčeku "zobraziť viac" a potom na druhé políčko "zobraziť prvé správy"
...
Neviete preco asi uz mesiac mi nejde messages counter ani cez fb ani cez chrome,ked stlacim zobrazit pocet sprav tak sa to nacitava a potom mam celu obrazovku bielu a nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@jurito ja s kamoskou viac
@ihoax ked som zadala vyhodilo mi len tu jednu vetu nič viac .. :/ nevieš prečo ?
Klikneš na zelené "Zobraziť počet správ"
Pri danom človeku máš napísaný počet správ a pod tým v modrom rámčeku "zobraziť viac" a potom na druhé políčko "zobraziť prvé správy"
...
@ihoax aha dobre dakujem skusim
-> Stiahnite si kópiu svojich údajov z Facebooku.
Máš tam všetky správy pekne v jednom súbore.