Súhlasíte s tým aby facebook mazal profily po troch dnoch neaktivity užívateľa???...Ja s tým vôbec nesúhlasím lebo teraz idem do campu no a ked prídem môžem mat zamzaný profil a všetko okolo toho...Alebo dovolenka alebo zaracha...atd...
To je zase čo? Zasa vznikla na FB nejaká podobná skupina ako tá o spoplatnení fb,kto videl môj profil a podobne, ktorj jediným cieľom je najísť ľudí, ktorí naivne uveria a zakladateľ takto získa desaťtisíce údajov, ktoré môže predať alebo zneužiť?
ja Facebook neznášam, jediná vec ktorú tam milujem je písanie s jednou osobou, ale okrem toho ho vôbec nevyužívam... pripadá mi rovnako drbnutý ako Pokec...
@marty0908 "písanie s jednou osobou" ... koho by to napadlo, však?? no a teraz som urazená!! :d akože, so mnou si písať ťa tam nebaví?? haa?? no peknee..
@11 ono ide hlavne o to, že keď sa v tej skupine nazbiera slušný počet ľudí tak ten zakladateľ/administrátor tej skupiny ju niekomu predá..a potom tým ľuďom "záhadne" začnú chodiť na e-mail samé reklamy..lebo samozrejme na FB uvádzaš aj svoju mailovú adresu..proste čistý marketing
@wewo zvláštne... neviem kto tu stále píše gebuziny a blbosti, na ktoré by aspoň trošku inteligentný človek nikdy nepomyslel... ale dobre, nechcem s tebou už diskutovať, pokazil by som si príjemný večer
niekedy boli casy, ked som tam bola kazdy den, teraz tam zajdem obcas kuknut, kto ma co nove....fb mi je hlavne napomocny cez skolu , ked potrebujem pomoc spoluziakov alebo oni moju
@krutafunebracka@9 ... to s tým archivovaním je pravda, veľakrát sa mi stalo, že keď som si pozeral wall (ja si to tam priebežne mažem) tak mi tam občas naskočil príspevok z 21.3.2009 a ták ..
@atep neviem kde si to čítala, ale pokiaľ ti to nenapísal priamo Facebook na hlavnej stránke v špecialnom okienku, tak by som tomu neveril...
1. ak by toto Facebook praktikoval, určite by lehota nebola "3 dni", tipujem, že viac než 50% ľudí by v priebehu nasledujúceho mesiaca prišla o konto, lebo tam nevysia stále. Ja by som tiež prišiel o konto už dávno, keďže na FB idem 1-2x za mesiac.
2. Skôr ma prekvapuje, koľko ľudí verí všeliakým skupinám na Facebooku, ja osobne by som vám odporučal NEVERTE NIJAKEJ SKUPINE NA FB, môže si to založiť ktokoľvek a založiť skupinu s akoukoľvek blbosťou.
@krutafunebracka ono @d170 má pravdu, ja som to skúšal a viem, že je relatívne ľahké spraviť skupinu, kde bude pár tisíc ľudí... údaje síce nezískaš (ale neprekvapilo by ma, ak by sa to dalo nejak zistiť, ja som ich aspoň nenašiel, ale môžeš spamovať týchto ľudí), horšie to je keď to nie je skupina/fan stránka, ale aplikácia (ostatne každý kliknutím na súhlas súhlasí, že jeho údaje sa budú dávať autorovi tej aplikácia, tam by som sa toho bál viac ako skupín)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Veď tri dni je nič, bežná vec, ak človek tri dni nejde na komp.
Netreba všetkému veriť.
Alebo o čo ide?
Tie skupiny nevznikajú len-tak, vždy je za tým nejaký cieľ zakladateľa
@krutafunebracka Vraví sa aj, že to ovládajú židia a každú tvoju myšlienku môžu obrátiť proti tebe
niekedy boli casy, ked som tam bola kazdy den, teraz tam zajdem obcas kuknut, kto ma co nove....fb mi je hlavne napomocny cez skolu , ked potrebujem pomoc spoluziakov alebo oni moju
inak
» www.birdz.sk/webka/mezomus/b...
spamujem-rozsirujem osvetu
ináč k téme, tiež uveríte všetkému ľudia
Aj tak tam chodím len nevyhnutne kvôli nejakým informáciám do školy a tak...
@metius no zase také vážne to nie je.. ale tak..rob čo uznáš za vhodné..
@sparga99
1. ak by toto Facebook praktikoval, určite by lehota nebola "3 dni", tipujem, že viac než 50% ľudí by v priebehu nasledujúceho mesiaca prišla o konto, lebo tam nevysia stále. Ja by som tiež prišiel o konto už dávno, keďže na FB idem 1-2x za mesiac.
2. Skôr ma prekvapuje, koľko ľudí verí všeliakým skupinám na Facebooku, ja osobne by som vám odporučal NEVERTE NIJAKEJ SKUPINE NA FB, môže si to založiť ktokoľvek a založiť skupinu s akoukoľvek blbosťou.