caute decka , potrebovala by som od vas pomoc . Čo si myslite o facebooku ?... a keby ste to napisali po anglicky dost by mi to pomohlo ale každy čo sa nejkako vyjadri mi dost pomohol .
@sven Xena je moja srdcovka,ovládam všetko čo aj ona,tak pozor na mňa hej chlapče,ja som dobila CHUCK.a NORRISa ďalej JACIE CHANa moja prvá obeť bol Schwarzenegger...hocikoho proste,chceš byť ďalší? Volaj si už sanitku
A jasné,že bijem psov,len malých ale,lebo veľkých sa už bojím A ser ma len keď nebudem mať voľný čas,lebo takého ,,nevoľného času mam málo " Chlapec
@laurikaaa No aj vlasi mmáš jak Xena Ale neviem o tom že by si dobila Cuck Norrisa ani J.Chana lebo oboch som vyradil ja Ale Schvarzeneggra si mohla zbyť, lebo to je už pomali dôchodca
@sven Ja nemám také vlasy ako ona ! Ma tu neser hej? Môj celoživotný vzor je Paris Hilton,chcem byť presne ako ona A tých dvoch som najskôr dobila ja,keď už umierali,ty si ich dorazil ... Ale,nato si zabudol A to máš jedno,koľko má rokov
Bojím sa malých psov ! Nie tej vychudnutej mačky Héy? Aby sme sa chápali,lebo malé brešú ale čo breše to nešteká
A rob si cucfleky sám Dnes mi ide statočne odveci yopí
@laurikaaa Dobre tak ich máš horšie Paris Hilton ? jéj ale ona je sexi ! :Inak v tváry sa tak na 2% s Paris podobáte a povahou tak na 50% určite ! Čo sy ti 10 RED BULLOV vypila ? Si počúvaj jak chlap silácka Ale hej dobre ty si dorazila ale to už boli zranení lebo som s nimi bojoval ja pred tebou Nie je to jedno ! lebo aj ja mám svoje vekové hranice !
Keby ťa tak teraz Paris počula Ona má rada takých malých psov ...A však ty si dievča nemáš rada mačky ?
Chcela si povedať čo brechá nehrizie
Skúšam skúšam, ale nejako sa mi to nedarí ukážeš my ako sa to robí ? ....Všimol som si Ou yeah
I think, that FB is really important in this time, if you dont have it, you dont exist..basically.On the other hand its good only if you use it to comunicate with people because sitting behind computer and uploading and likeing photos its not very productive.
@sven ty si aký trkvas!!! do mojich vlasov sa mi neser bo ťa prídem " vykvákať " zane poriadne len tak preventívne. Paris Hilton je môj vzor po všetkých stránkach Načo Redbull žijem na SuperManskom prášku Počul si o nom? U mňa nie je nič nové,že ja som dorážačka Len no Dobre,že si to ty a že si taký " super vtipný " tak nech sa stane podľa tvojho slova amen navždy i s duchom tvojim odpočívajte v pokoji amen idte v mene božom ... súhlasim,že som ich dorazila ja po tom ako si ich dobil . A nie,nemam rada mačky lebo oni nebrešú Nechcela som povedať,že čo brechá to nehryzie Neboj sa Skúšaj skúšaj naučíš sa Ak sa nenaučíš tak i ukážem ( na sebe ) ako sa to robí ale neskúšaj si ich robiť tam dole-pravdepodobne sa nedajú ( Ešte som teda neskúšala -ked skúsim dám ti vedieť ) Si si istý že si chlapec? Radšej to choď skontrolovať Pri mne nevieš A PS : Som rada,že si všímavý
@laurikaaa Vykvákať to je nejaký východnárksý dialekt ? , ale tak neviem máš ich skutočné ?
Aj v stránke nízkeho IQ ? ..Sk§r Super Lois Laine prášku keď už a ten som ti daroval tak ma neser
To slovo dorážačka.. nekukaj toľko H.Pottera !! Zblbneš z toho holka . Budem sa stáviť že som tie tvoje " " nevydel a v boha neverím Krisa., lebo keby bol, nenarodil by sa Ritmus, Hulík,...atď !
Veru Aj ja mám radšej psov lebo keď ženská breše na frajera, tak pes breše na ňu
Ja viem že nie, ty si "dobré a slušné "dievča" disappointed:rofl)
No to by som si pozrel ako sa sama oblizuješ Ale predsa len lepšie by bolo na tebe to vyskúšať
Tam dole by som sa ani nepokúšal, to nechám nejakej skúsenej
Skús ! Hneď !
Taký istý, ako že ty si dáma ! a skontrolovať nemusím na mrakodrap sa nedá zabudnúť
Musím byť všímavý, je to moja práca ..nepítaj sa !
Je to výraz asi oravácky Inak neviem,že odkial by som ho len mala a jasné,že svoje Paris je moja kráľovná aj po tej rozumovej stránke,tiež ešte stále nemám ukončenú základnú školu Nie,ja frčím na SUPERmanskom prášku,ty nevieš nič !!! Tak tu nehubuj láskavo hej? Som múdrejšia,staršia a som dievča ! Tie vedia všetko !
Na obhajobu toho šteniatka,je maličké,zlatučké,mladučké Narozdiel od toho vytrtkaného mačka ktorý je starý chumaj isto náladový
-Nepozerám Pottera ( videla som tri? časti ) zistila som,že Hermionka je krásna,Ronynko pribrzdený Potter odveci a život išiel ďalej
-Ani ja neverím veľmo v Boha ( už vôbec neuznávam Cirkev ) verím len a len v seba
-Ja som to najsvätejšie najlepšie najdobrejšie najmilšie najslušnejšie dievča aké kto pozná Spýtaj sa dee99ho On ti to potvrdí isto
-že si to ty-taký " perfektný " chlapec... " dovolím ti skúsiť si ho na mne " -ja sa viem sama oblizovať,nie je natom nič zložité vlastne možno pre tých menej inteligentných hej ( nenarážam na teba : D )
PS : Nebuď nacítený na seba,lebo o to načo si nacítený prídeš ešte skôr ako si to stihneš ísť posledný krát skontrolovať
Čiže si si ich kúpila ? ...Mňa neoblbneš ja viem že máš základku veď mi to povedal dee99ho , okrem iných vecý
Ja budem hubovať lebo som chalan a slovák takže daj si pekne lízatko, drž balónik a neodvrávaj ....NO COMENT ! Ale k tomu že dievča ty potrebuješ nejakého chalana čo bude asi podpapučník je mi takého ľúto chudák dee99ho
A neviete všetko ! Neviete grgať, robiť jednu vec naraz, a nehisteričiť za každú p...ovinu
No hej je to pekné šteňa v tomto sa zhodneme a tá 100 rázi použitá mačka no tak kebyže toto spraví môjmu psovy tak nedopadne na 4nohy
Nepozeráš, lebo chcela si si myslela že Potter a Hermiona to v 3 diely rozbalia ale nestalo sa tak si od toho upustila
Mynule my jedna kamoška hovorila, že ona neverí nič, len v kamošoch na FBku
A keď my to nepotvrdí ? Alebo čo keď mi povie že som preňho konkurencia ?
Skúsiť si HO na mne už sa teším .....veď preto !
PS : 1 Čo si tým mala na myslí ?
PS : 2 Aj ja tvoj
PS : 3 Takú radosť ti nedoprajem Nie nie som Len som taký plážový týpek z reklami na T-mobile
@sven bola som na dovolenke a ešte stále som nespala Bo som bola s chlapcom tým vyššie spomínaným v tejto debate ... no a idem ti teraz nato odpísať uff nádych a idem čítať
Čo ti povedal môj chlapec o mne? Vyzerá,že toto od neho nemáš,lebo ja som nesprawila základnú školu
-Si chlapec? Môžem si to tam dole overiť? Lebo,vieš... Neuvidím-neuverím. Blahoslavení tí ktorí nevideli a uverili Už mi dnes nejde karta Podme to zabaliť Alebo nie
-Milujem líízatkáááá ... A dee99 je so mnou super šťastný Veď má mňa Isto je to chudáčik pri mne Nechápem,prečo ho všetci ľutujú kks wrr,dosť moc zlé a on nie je ( nebude ) ,,podpapučník " (btw- čo to znamená? )
- Vieš čo vyplýva s tvojho komentu? Že ja som stredný rod,zvládnem aj babské aj tie " chalanské " veci Som proste king Nie je o čom. SOm dokonalá perfektná milá pekná,úžasne od veci,vtipná baba mladá panna so skúsenosťami ku*vy Proste všetko to,o čom len snívaš
--Potter je od veci dávno sa mal s ňou prespať už v druhej časti. V tretej tam mal byť už ten ryšavec s nimi
--Kamarátka má skvelú vieru... Vlastne facebook je skvelý,prezradí ti aj to čo si vedieť nechcel DOsť zlé,nuž Aspon sa nenudím
--Potvrdí ti,že som taká ako som sa opisovala v 7 a šiestom riadku dohora odtiaľto? však @dee99
--Prečo si to napísal s veľkým H? Ty to tak voláš? Kks,volaj ho Junior Tak to volá väčšina
PS1 : Narážam na tvojho vtáka ( Nie doslovne ) snáď
PS2:Môj musíš viac než ceniť,snažím sa Jak fredka
PS3 : Sorry bola som dva tyždne na dovolenke,neviem o akej reklame to točíš .. o tej kde je Šani? Či čo to? Ten je iný jebač predpokladám teda .... Síce,na takého týpka s nuda pláže nemá,čo si budeme hovoriť
Dotatočné PS4 : Príjemné čítanie a odpisovanie Aj ja ťa ľúbim,chlapec
@sven je krásne žiť v sebaklame Škoda,že ja osobne som to ešte nezažila,ja som len namyslený narcis ,ktorý nič nerobí len sám seba ospevuje Som skvelá
-/- ja by som svojho chlapca nenechala Nebud nacítenec D
-/- Idem do kostola bye dopíšem keď prídem s5 k veci,si druhý pozvaný na našu svadbu-v kostole .. Ďalej ťa už nepozyvam
-/- Už som tu hehe kraken yéééj dones mi líízatkoooo Mám nato chuť... Na niaké skvelé oválne hrubé dlhé lízatko ... áááá wrrr ... yeah .. ešteee ... ááááá ááách Dobre,stačilo,pôjdem si niaké kúpiť
-/- Je so mnou šťastný ! Nestresuj Ja viem,že aj ty by si bol so mnou šťastný,priam najšťastnejší ale,neskoro Vieš,kto neskoro chodí,ďaleko býva A ty bývaš asi riadne ďaleko
-/- Ja sa nepreceňujem isto lepšie ako presný opak Ja som len mierne nacítená Keď mám byť načo? Nuž,bol by v tom čert,to nevytmaviť (alebo nevysvetliť? )aká som skvelá
-/- Pome drbať na Pottera Pustime si tie upíriny To je tiež dobrá blbosť Edward? Ešte dobre,že som to stále nevidela a nezmotala sa nato, Díky broňa
-/-Ja som k tebe skvelá Ešte budem aj lepšia ak máš záujem len povedz ako HO voláš Mňa to riadne zaujíma Potom ti aj ja povyprávam čo chceš
PS 1 : Neviem,či by to každý pochopil. Cením,že ty si to pochopil Yopí rytmus zo mňa bude Si zabil
PS 2 : šekš čem Presne,to je čo chcem,alebo lízatko ,alebo alebo hocičo proste Ty sľúb mi všetko čo chcem že mi dáš A budem tvojou naveky amen povedal íííbrahííím Mústapháá
i wiil pray for you Dobre,zas bijem z cesty Uvedom sa Laura,uvedom sa !
PS 3 : Bolo mi bez teba smutno Myslela som na teba celé noci s prstami tam dole,pod posteľou Nič príjemné Ja viem,že o mne tajne snívaš Nuž,raz budeme mať spolu dovolenku Smer Pekloo yeah Nie,ja som dobrá,kúpim si tam iba vstupenku na exkurziu mám naňu právo,kedže nemam skončenú ani základnú školu v 16tich to je už aký zhod toto Hej vidím na tej profilovke,že si jebač Nie je o čom Si presne ten môj typ
šani je skvelý proste môj " brat "
Nebalím ťa,ja balím len seba v tebe plus som šťastne zadaná,nato nezabúdajme hej? .... Mimochodom,kričíš pri sexe?
PS 4 : Stop,shut up ! Do akého poradovníku?
PS5 : Zabudla som asi ešte spomenúť ten podpapučník? On natom tak nie je a nebude... Proste Môže byť rád,že ja všetko oné Nie som vôbec dominantná,len musí byť viac menej po mojom,však som dievča A necykli sa,že to nie je pravda Teda,znamená podpapučník aj to,že už teraz som ho donútila k tomu,že bude variť ked budeme spolu bývať? Ak áno,tak je podpapučník,lebo to bude proti jeho vôli ALe vieš,láska aj hory prenáša Tak prečo by nemôhol variť,dobre tuším že mojich inteligentných rečí na dnešný deň by bolo aj dosť
PS xxx : Kráčaj za svojim snom Musíš bojovať za svoj sen bojovať ako lev inak bude tvoj život bezcenný Asi všetko Myšlienka môjho obľúbencami
OMG Do boha do p.či toto ja čítať nebudemmm !!! Si zomňa robíš prdel ne ????!!! disappointed:rofl) Toto má byť niečo ako TS a nie také dlhé ako Besceler ggggg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a ak si lenivá robiť si úlohu rovno to povedz google ti je na čo?...
Ten ?? Ale ako chceš tak ale ..
...........................
Máš s ním niaký problém? Veď ty počkaj !!! Prídem s ním a ja osobne ťa dobijem Jak Yorshírskeho teriera Ma neser vo voľnom čase hej ?
Trdlo !
Moc často sa pozerávaš na Xenu moja Ty byješ psov ? Tak ťa budem srať keď nebudeš mať voľný čas ok ?
Babenka ..
A jasné,že bijem psov,len malých ale,lebo veľkých sa už bojím A ser ma len keď nebudem mať voľný čas,lebo takého ,,nevoľného času mam málo " Chlapec
Volám volám ale pre teba
Bojíš sa aj Chivavy ? to je len také veľké morča
Že si to ty taak ti spravým napriek
Neblondínka
Bojím sa malých psov ! Nie tej vychudnutej mačky Héy? Aby sme sa chápali,lebo malé brešú ale čo breše to nešteká
A rob si cucfleky sám Dnes mi ide statočne odveci yopí
Chlapec
Keby ťa tak teraz Paris počula Ona má rada takých malých psov ...A však ty si dievča nemáš rada mačky ?
Chcela si povedať čo brechá nehrizie
Skúšam skúšam, ale nejako sa mi to nedarí ukážeš my ako sa to robí ? ....Všimol som si Ou yeah
Som ! A čo ?!
Aj v stránke nízkeho IQ ? ..Sk§r Super Lois Laine prášku keď už a ten som ti daroval tak ma neser
To slovo dorážačka.. nekukaj toľko H.Pottera !! Zblbneš z toho holka . Budem sa stáviť že som tie tvoje " " nevydel a v boha neverím Krisa., lebo keby bol, nenarodil by sa Ritmus, Hulík,...atď !
Veru Aj ja mám radšej psov lebo keď ženská breše na frajera, tak pes breše na ňu
Ja viem že nie, ty si "dobré a slušné "dievča" disappointed:rofl)
No to by som si pozrel ako sa sama oblizuješ Ale predsa len lepšie by bolo na tebe to vyskúšať
Tam dole by som sa ani nepokúšal, to nechám nejakej skúsenej
Skús ! Hneď !
Taký istý, ako že ty si dáma ! a skontrolovať nemusím na mrakodrap sa nedá zabudnúť
Musím byť všímavý, je to moja práca ..nepítaj sa !
Na obhajobu toho šteniatka,je maličké,zlatučké,mladučké Narozdiel od toho vytrtkaného mačka ktorý je starý chumaj isto náladový
-Nepozerám Pottera ( videla som tri? časti ) zistila som,že Hermionka je krásna,Ronynko pribrzdený Potter odveci a život išiel ďalej
-Ani ja neverím veľmo v Boha ( už vôbec neuznávam Cirkev ) verím len a len v seba
-Ja som to najsvätejšie najlepšie najdobrejšie najmilšie najslušnejšie dievča aké kto pozná Spýtaj sa dee99ho On ti to potvrdí isto
-že si to ty-taký " perfektný " chlapec... " dovolím ti skúsiť si ho na mne " -ja sa viem sama oblizovať,nie je natom nič zložité vlastne možno pre tých menej inteligentných hej ( nenarážam na teba : D )
PS : Nebuď nacítený na seba,lebo o to načo si nacítený prídeš ešte skôr ako si to stihneš ísť posledný krát skontrolovať
PS 2: Cením tvoj pravopis
PS 3: Nie si ty blonďák? Blonde Boy
Čiže si si ich kúpila ? ...Mňa neoblbneš ja viem že máš základku veď mi to povedal dee99ho , okrem iných vecý
Ja budem hubovať lebo som chalan a slovák takže daj si pekne lízatko, drž balónik a neodvrávaj ....NO COMENT ! Ale k tomu že dievča ty potrebuješ nejakého chalana čo bude asi podpapučník je mi takého ľúto chudák dee99ho
A neviete všetko ! Neviete grgať, robiť jednu vec naraz, a nehisteričiť za každú p...ovinu
No hej je to pekné šteňa v tomto sa zhodneme a tá 100 rázi použitá mačka no tak kebyže toto spraví môjmu psovy tak nedopadne na 4nohy
Nepozeráš, lebo chcela si si myslela že Potter a Hermiona to v 3 diely rozbalia ale nestalo sa tak si od toho upustila
Mynule my jedna kamoška hovorila, že ona neverí nič, len v kamošoch na FBku
A keď my to nepotvrdí ? Alebo čo keď mi povie že som preňho konkurencia ?
Skúsiť si HO na mne už sa teším .....veď preto !
PS : 1 Čo si tým mala na myslí ?
PS : 2 Aj ja tvoj
PS : 3 Takú radosť ti nedoprajem Nie nie som Len som taký plážový týpek z reklami na T-mobile
Čo ti povedal môj chlapec o mne? Vyzerá,že toto od neho nemáš,lebo ja som nesprawila základnú školu
-Si chlapec? Môžem si to tam dole overiť? Lebo,vieš... Neuvidím-neuverím. Blahoslavení tí ktorí nevideli a uverili Už mi dnes nejde karta Podme to zabaliť Alebo nie
-Milujem líízatkáááá ... A dee99 je so mnou super šťastný Veď má mňa Isto je to chudáčik pri mne Nechápem,prečo ho všetci ľutujú kks wrr,dosť moc zlé a on nie je ( nebude ) ,,podpapučník " (btw- čo to znamená? )
- Vieš čo vyplýva s tvojho komentu? Že ja som stredný rod,zvládnem aj babské aj tie " chalanské " veci Som proste king Nie je o čom. SOm dokonalá perfektná milá pekná,úžasne od veci,vtipná baba mladá panna so skúsenosťami ku*vy Proste všetko to,o čom len snívaš
--Potter je od veci dávno sa mal s ňou prespať už v druhej časti. V tretej tam mal byť už ten ryšavec s nimi
--Kamarátka má skvelú vieru... Vlastne facebook je skvelý,prezradí ti aj to čo si vedieť nechcel DOsť zlé,nuž Aspon sa nenudím
--Potvrdí ti,že som taká ako som sa opisovala v 7 a šiestom riadku dohora odtiaľto? však @dee99
--Prečo si to napísal s veľkým H? Ty to tak voláš? Kks,volaj ho Junior Tak to volá väčšina
PS1 : Narážam na tvojho vtáka ( Nie doslovne ) snáď
PS2:Môj musíš viac než ceniť,snažím sa Jak fredka
PS3 : Sorry bola som dva tyždne na dovolenke,neviem o akej reklame to točíš .. o tej kde je Šani? Či čo to? Ten je iný jebač predpokladám teda .... Síce,na takého týpka s nuda pláže nemá,čo si budeme hovoriť
Dotatočné PS4 : Príjemné čítanie a odpisovanie Aj ja ťa ľúbim,chlapec
Jasnéé A ušla si aj pred polišmy len aby si základkú nespravila Mňa neojebeš !
Overiť ? Žiaľ nemôžem, potom by si nechala toho svojho frajera
Daj pokoj s kresťanstvom Stačí že som dneska videl vežu z kostola
Miluješ líízatkáááá ? fúú nerob zobúdza sa Kraken
Rád by som to počul od neho či je dee99 naozaj s tebou šťastný
, amoc sa predceňuješ . Podpapučník znamená chlap, čo počúva ženské poveli a rozkazi ako pes, nemá vlastný názor a nie je vodca vo vsťahu
Čo tým chceš povedať ? Že mám o tebe snívať alebo ťa zbaliť ? Ale keby že máš také vlastnosti tak potom by som nemal navýber
Ale on ju vyklátil VeĎ nemôžu to dať do filmu lebo faninki Pottera by mali doživotnú traumu že už nie je panic
Podľa mňa je to síce fajn pekná baba, ale v hlave má nasraté , lebo Fakebook je p.čovina
Ja nie som vúčšina, mám vlasntú hlavu a názory, nápady o ktorých sa iným ani nesníva A volám ho inak, možno ti to meno raz prezradím keď budeš dobrá
PS: 1 Doslovňe nie, ale pochopil by to aj každý dement ako si to myslela
PS : 2 Čo viac odo mňa chceš ? Pusu alebo čo ?
PS : 3 Aha Však dobre bolo ti dobre ? Bezomňa ? ..nie, som síce j.bač Ale Šani nie som, je to magor
Nebal ma Nemôžeš
PS : 4 Toto nebolo v programe, cítim chybu v Matrixe
Postav sa do poradovníku
-/- ja by som svojho chlapca nenechala Nebud nacítenec D
-/- Idem do kostola bye dopíšem keď prídem s5 k veci,si druhý pozvaný na našu svadbu-v kostole .. Ďalej ťa už nepozyvam
-/- Už som tu hehe kraken yéééj dones mi líízatkoooo Mám nato chuť... Na niaké skvelé oválne hrubé dlhé lízatko ... áááá wrrr ... yeah .. ešteee ... ááááá ááách Dobre,stačilo,pôjdem si niaké kúpiť
-/- Je so mnou šťastný ! Nestresuj Ja viem,že aj ty by si bol so mnou šťastný,priam najšťastnejší ale,neskoro Vieš,kto neskoro chodí,ďaleko býva A ty bývaš asi riadne ďaleko
-/- Ja sa nepreceňujem isto lepšie ako presný opak Ja som len mierne nacítená Keď mám byť načo? Nuž,bol by v tom čert,to nevytmaviť (alebo nevysvetliť? )aká som skvelá
-/- Pome drbať na Pottera Pustime si tie upíriny To je tiež dobrá blbosť Edward? Ešte dobre,že som to stále nevidela a nezmotala sa nato, Díky broňa
-/-Ja som k tebe skvelá Ešte budem aj lepšia ak máš záujem len povedz ako HO voláš Mňa to riadne zaujíma Potom ti aj ja povyprávam čo chceš
PS 1 : Neviem,či by to každý pochopil. Cením,že ty si to pochopil Yopí rytmus zo mňa bude Si zabil
PS 2 : šekš čem Presne,to je čo chcem,alebo lízatko ,alebo alebo hocičo proste Ty sľúb mi všetko čo chcem že mi dáš A budem tvojou naveky amen povedal íííbrahííím Mústapháá
i wiil pray for you Dobre,zas bijem z cesty Uvedom sa Laura,uvedom sa !
PS 3 : Bolo mi bez teba smutno Myslela som na teba celé noci s prstami tam dole,pod posteľou Nič príjemné Ja viem,že o mne tajne snívaš Nuž,raz budeme mať spolu dovolenku Smer Pekloo yeah Nie,ja som dobrá,kúpim si tam iba vstupenku na exkurziu mám naňu právo,kedže nemam skončenú ani základnú školu v 16tich to je už aký zhod toto Hej vidím na tej profilovke,že si jebač Nie je o čom Si presne ten môj typ
šani je skvelý proste môj " brat "
Nebalím ťa,ja balím len seba v tebe plus som šťastne zadaná,nato nezabúdajme hej? .... Mimochodom,kričíš pri sexe?
PS 4 : Stop,shut up ! Do akého poradovníku?
PS5 : Zabudla som asi ešte spomenúť ten podpapučník? On natom tak nie je a nebude... Proste Môže byť rád,že ja všetko oné Nie som vôbec dominantná,len musí byť viac menej po mojom,však som dievča A necykli sa,že to nie je pravda Teda,znamená podpapučník aj to,že už teraz som ho donútila k tomu,že bude variť ked budeme spolu bývať? Ak áno,tak je podpapučník,lebo to bude proti jeho vôli ALe vieš,láska aj hory prenáša Tak prečo by nemôhol variť,dobre tuším že mojich inteligentných rečí na dnešný deň by bolo aj dosť
PS xxx : Kráčaj za svojim snom Musíš bojovať za svoj sen bojovať ako lev inak bude tvoj život bezcenný Asi všetko Myšlienka môjho obľúbencami
OMG Do boha do p.či toto ja čítať nebudemmm !!! Si zomňa robíš prdel ne ????!!! disappointed:rofl) Toto má byť niečo ako TS a nie také dlhé ako Besceler ggggg
ODPÍŠEM ZAJTR TERAZ NA TEBA NEM8M ČAS !!!