Dnes som pozeral nejakú súťaž na STV2. Ľudkovia sa mali dostať z miesta A do miesta B. Tri skupiny sa dostali k dvom taxíkom ,tak sa dohodli ,že dve skupiny pôjdu a po tretiu pošlú taxík naspäť... Prvá skupinka sa dostala kam mala a na
Ono fair play ako fair play... fair play je dodrziavanie pravidiel hry, pokial nebolo povedane ze ho maju posalt spat, tak fair play hrali. Je chyba danej skupiny, ze prisli ako posledny a povedzme si na rovinu pokial chcete vyhrat tak ak by poslali taxik spat dali by vyhodu skupine cislo 2... Ja v tom nevidim nic zle, na mieste tej 3 skupiny by som necakal na taxik ale zhanal odvoz.
@3 ...no v podstate k taxíkom prišli spolu a nakoniec sa dohodli ,že taxík sa pošle hneď spať veď už mali výhodu keď išli skôr... (ale to som už napísal hore... )
Ak niekto nehrá fair play, nemala by sa zušiť súťaž, ale ten, kto podvádzal by mal byť diskvalifikovaný. Ak by sa totiž zrušilo všetko, bolo by to zase len unfair voči tým, čo hrali poctivo.
Ale ved oni hrali fair play, drzali sa pravidiel? Drzali. To ze sa medzi sebou dohodli a potom to nedodrzali je sice nepekne, neeticke a nemoralne (ako pre koho) ale to je tak vsetko.
@6 ...a nie je práve to situlácia ked sa rozhoduje o Fair Play. Veď v športoch sa cena F.P. dostáva za takéto veci a nie za dodržanie pravidiel to by mala byť samozrejmosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov