Keď si chcete pofajčiť, tak kam idete?...Na balkón alebo niekam inam?...Zaujímajú ma hlavne intráky v Mlynskej doline. Viem, že je to blbosť, ale naozaj nechcem za svoju neresť platiť aj pokutu za porušovanie zákona.
pokuta za fajčenie na intráku? lol, čo by asi tak urobili, kebyže vedia, že na celom intráku sú asi tri-štyri izby, kde sa minimálne raz do týždňa nefoní priamo na posteli
no ak je v izbách nainštalovaný fire alarm ako mám ja tak by som ti neradil fajčiť ale ak nie a ak tam neni ani značka "zákaz fajčenia" tak by som si v pohode zapálil z okna alebo z balkóna
Neviem ako to chodí na internáte, ale podľa mňa by si mal/a ísť fajčiť von (pred internát) - určite nie cez okno a pod. ... Keby si bol/a ty nefajčiar, určite by ti nebolo príjemné dýchať ten zápach...
normalne vylezies na balkon a zapalis si. neviem kde v mlynskej byvas ale co ja viem tak tam si ludia bezne zapalia na balkone alebo pred vchodom do toho pavilonu a este by sa nestalo,ze by dostal niekto pokutu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov