Prekážalo by mi to. Keď som chodila s fajčiarmi automaticky som fajčila aj ja. Teraz keď som prestala dosť by ma hnevalo keby môj chlap fajčil, lebo viem, že by som sa k tomu vrátila znova
@laurikaaa zaľúbený neznamená byť úplný magor..
proste dobre nehovorím, treba spraviť kompromis.. obmedziť toak sa dá, nefajčiť pri partnerke a podobne.. ale automaticky niekoho odpísať lebo sa nechce riadiť tým, čo mu nakáže frajerka je choré
@laurikaaa ja som tiež nefajčiar a keď už niekoho mám rada tak ho beriem ako celok, keď v ruke nemá cigaretu tak ho tak mám rada, keď v ruke cigaretu má tak to už k nemu patrí a taky ho rada, ale ako sa hovorí, každý po svojom (či sto ľudí sto ľudí, keď už to oblizovanie)
keby mi to malo vadit, tak by som si hlavne fajciara ani nehladala
bud by som takych proste vyradila, alebo ak by som sa fakt zalubila tak by som to bola ochotna tolerovat
ale je proste blbost ist do vztahu s tym ze "toto a hento mi na nom vadi, ale snad ho zmenim a prisposobi sa mi"
a takto, ked uz sa tu dohadujete o tom, kto by kvoli komu (ne)mal prestat fajcila som regulerne ciagrety, sice nie az tak velmi, ale byvalo to zo mna citit a viem, ze frajko to nemal rad. nikdy ma neziadal o to, aby som prestala, nikdy mi o tom nepovedal ani slovo, ale ani nemusel, proste som to vyclenila a nemala som s tym najmensi problem.
Aspoň by som mu v prípade úplnej bezradnosti mohla kúpiť zapaľovač k narodeninám. Zabalila by som ho do krásnej krabičky a vo venovaní by stálo: Čím skôr zomrieš, tým skôr po Tebe podedím. S láskou Fluss
moj muzik nefajci ale keby fajcil nevadilo by mi to, lebo mam za to, ze to istym sposobom dotvara to, kym je. byvaly fajcil krabicku denne a nevadilo mi to. otazne je ci by som bola ale taka pozitivna neskor, pri dlhodobom vztahu kedy by om s nim ratala do buducna a pozerala sa na to ako chátra vplyvom cigariet
@flussica Na kutilovanie mužské i ženské mi treba, ten môj je už trochu zvrchu roztavený, tak nejaký pekný si poprosím!
Och, ale my sme už v rozvodovom konaní som si spomenula...
nechcela by som fajčiara, pri kamarátoch mi to nejak strašne nevadí, zvykla som si, ale frajer by mi vadil, bozkávanie s ním, spanie s ním, ,,dýchať" ten bordel s ním
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
viem ale, že jemu vadilo, keď som fajčila ja, tak som prestala.
proste dobre nehovorím, treba spraviť kompromis.. obmedziť toak sa dá, nefajčiť pri partnerke a podobne.. ale automaticky niekoho odpísať lebo sa nechce riadiť tým, čo mu nakáže frajerka je choré
bud by som takych proste vyradila, alebo ak by som sa fakt zalubila tak by som to bola ochotna tolerovat
ale je proste blbost ist do vztahu s tym ze "toto a hento mi na nom vadi, ale snad ho zmenim a prisposobi sa mi"
akurat tak vonavu beznikotinovu elektricku cigaretu spolu tahame
tak len príležitostne (cca raz za týždeň max.) by to bolo ok
Och, ale my sme už v rozvodovom konaní som si spomenula...
A keby prestal, tak ... Pre zmenu len kartu s venovaním, čím menej prefajčíš, tým viac podedím?