Ja sice nefajcim, ale ked hocikde idem na kofolu tak je to uplne prefajcene...takze mi to pride ze je to takmer jedno ci fajcis alebo nie, to svinstvo si k tebe cestu najde
ale aj tak, sak smrdi to, mate zlte zuby, a fuuuuuj, no proste... sice su aj take co zevraj neskodia, ale aj tak... a zboznujem ked niekto na zastavke si zapali
Ale nehovoria o tom, ze aj nezdrave jedlo skracuje zivot a je to dost individualne. Vadi mi to ale je to kazdeho osobna vec. Fajcenie moze skratit zivot ale co ine zakerne choroby alebo havarie atd.
Ale to ze skracuje zivot tak to je myslene tak ze v praci ked si odbehnes na cigaretku tak je to premrhany cas...A cigarety neskodia, kym si potom ides vycistit pluca a to sportom napriklad behom kde sa zadychas a trenujes pluca...Je to tazke ale aspon si potom zdravy celkom
ach tento moralisticky boj mi uz pekne lezie na nervy... cigarety nie su pomarance to musi byt kazdemu normalnemu cloveku jasne ale mame moznost volby a ked si to tak porovnam kolko horsich veci sa este da robit tak to fajcenie mi nepride az take strasne ... som fajciar a komu se to nelibi at mi acc polibi nerobi to zo mna menejcennu bytost ani neslusneho cloveka prave naopak ja som jeden z tych tzv slusne vychovanych aj ked rebelizmus je mi sympaticky to nepopieram ja som plnohodnotny pravidla dodrzujuci clen nasej komunity ok ? jasne ? kapisto ?
mne je jedno, čo skracuje život, mne stačí vedieť, ako jednak funguje nikotín v organizme a jednak ten odpudivý dojem z fajčenia, ďakujem Bohu, že mama s tým pred rokmi skončila, a to bola riadne tuhá fajčiarka odmlada
podla mna kazdy organizmus ma inu reakciu..niekto 7 minut niekto aj menej alebo viac...ale aj keby tak co...smrt patri k zivotu patri to ku kolobehu tak fajciar umre o par dni skor no hroza
Hmm... ľudia, to len debil toto vraví. Pretože nie je vedecký ani inak klinický dokázané, že každá jedná zapálená cigareta znižuje život v priemere cca. 6 až 12. minút!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
» www.birdz.sk/webky/citajblog...
do Autobusy, lietadla a vlaky?
je jasne ze kazdy si chrani svoj vlastny nazor, ale nie kazdy nazor je spravny
11. sorry nefajčim
mal si to dat do ostatne..podla mna
hm..cigarety 4 ever!
144 cigariet - jeden den
priblizne
Ale radšej s fajčením ani nezačnem...
ale z cigariet skapes o dost skor, kedze si nachylny na vsetky mozne debiliny
a este aj zafajcenych debilov, co len fajcia a fajcia a tak
takych obcasnych berem este
debilny su debilny, zvycajne velki frajeri pod 17 ...
a normalni, napr. moj bratranec obcas fajci ale je to pohodak... aj ked mi to trocha vadi :/
HA!
potiahla som si len dvakrat ked som mlaa nejaky 7 a som tomu vdacna, bo dneska zo mna neni fajjciar
ale ani cigarety nezapadli...
mohli by sa uz zakazat vsade okrem domacnosti alebo sukromnych pozemkov
minimalne krabicka denne..
ved to je nepripustne
a ked ta bude moc nutit, tak jej jednu jebni nech sa uvedomi
53. cim dlhsie fajcia ludia, tym vacsia imunita
stacia tie choroby a havarie
59. ee