Každý vraví že som chcel byť zaujímavý tým že fajčím ale hlavne že skoro 3roky nikto nevedel že fajčím ....nezačínal som s cigaretami ale s cigarmi ..neviem mám rád tú chuť a k dobrému pivu alebo káve cigaretka ..názor iných ma netrápi fajčím sám pre seba,ničím len svoje zdravie a rešpektujem okolie a dokonca som si nasadil tabak tak som zvedavý čo z toho bude držte palčoke
inak takáto téma tu je každú chvíľu
Asi v 15 a s malými prestávkami doteraz a prečo ? na začiatku dobrý oddych, taký relax, dobrá chuť (áno, mne to chutí) a nakoniec si vypestuješ závislosť
nikdy, okoloidúcich ľudí, z ktorých ten dym mi sála do ksichtu, by som im napchal ten odpad do huby a zalepil ústa, aby to viac pochopili, čo za to skutočne obnáša.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
14/15r
Asi v 15 a s malými prestávkami doteraz a prečo ? na začiatku dobrý oddych, taký relax, dobrá chuť (áno, mne to chutí) a nakoniec si vypestuješ závislosť