ku koncu letných prázdnin.. som mala také obdobie.. a začala som s tým, ale mi to vydržalo asi dve mesiace či koľko, ani to možno nie, a proste mi to prestalo "chutiť"..
nefajčila som kým ma na to nezlákala moja bývalá naj kamoška.... všade sme chodili spolu a boli sme spolu každý deň tak mi to proste nedalo... mohla som mať takých 16-17..prefajčila som celú 17tku ale od mojich narodenín čo som mala v októbri som mala možno 2 cigy...lebo priateľ pri mne nefajčí a nechodím často do podnikov kde by ma to lákalo....
Ked som mal 6 rokov doteraz to mam v pamati otisknute. Bola to blba nahoda ked sa mama nepozerala a nechala cigaretu v popolniku na stole horiet a ja som si potiahol a pridusil sa. Od vtedy mam voci tomu averziu a odpor a uz nikdy som nemal cigaretu v ustach ani v ruke a ani nechcem mat. Ale malo to aj dobry efekt donutila tato nehoda aj rodicov prestat fajcit.
mna otec vychoval sikovne =D ked som bol maly 5-6 rokov dal mi potiahnut (otec uz nefajci a prestal iba tak) no a mne z toho bolo blbo a tak mam pamiatku a este som to neskusal =D ale je dost smutne ze ked idem zo skoly tak vidim pekne baby uplne ze sexice =D ale kazda fajci a to je podla mna hrozne akoze baba a fajcit ?
úplne prvýkrát to bolo, keď som mala 13 - fajčili sme s kamarátkou u nich na záhrade, bola už tma a nám sa potom strašne točila hlava, tak sme ležali na trávniku a rehotali sa ako šialené
ale nikdy som nefajčila pravidelne, skôr sporadicky, a od 17 vždy pri nejakej akcii - keď sa pilo, dobre padla aj cigaretka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a aktivne fajcim od 12? neviem, kazdopadne mi to chuti a prestavat nemienim.
nechutilo mi a nefajčím.
A zachutilo mi to.
A teraz nemôžem prestať.
fajcim doteraz, takze cca 7rokov
no ale už aj sa snažím prestať.. je to sprostosť
ale nikdy som nefajčila pravidelne, skôr sporadicky, a od 17 vždy pri nejakej akcii - keď sa pilo, dobre padla aj cigaretka
Netuším koľko som mala..