@dudoo si na omyle prepočital som si že či si radšej budem platit 17eur mesačne na posilovnu alebo cigarety ... že čo ma vynde lacnejšie a tak ma napadlo že kolko vlastne fajčia osatny? viac či menej ako ja? som natom ešte dobre?
@sveter lenže ja som sa pytal niečo ine ako čo si myslite o mojom pravopise...si mysliš že ja neviem že nejde mi najlepšie pravopis? a teraz akože čo? pridem o rodinu? pridem o chuť do života?
@patrikpierist
tabak - 6e podľa toho aký a koľko ale ja sa zmestím do tých 6e lebo kupujem tabak 20g za 3e a ten mam tak na dva tyzdne
papieriky - v balení ich je 50 a jedny vážky stojí 16centov
filtre - 1,20e a v balení uch je 120
takže záleží už iba od toho koľko fajčíš
Chcel som tým povedať to, že si to neušetríš ako hovoria iní že keby si si to odkladal tak už môžeš mať neviem čo
A záleží ako sa na to pozrieš, môžeš ísť behať a mať to zadarmo, alebo cvičiť vlastnou váhou, alebo ešte lepšie nájdi si nejakú fyzicky náročnú brigádu a ešte si aj zarobíš.. v takomto prípade je aj posilka blbosť a zbytočnosť
@sveter mam sen odisť do slovenska a založiť si rodinu lebo na slovensku z platom do 500eur (ak si niečo vlastne najdem) si založim tak domček sam pre seba na zahrade
radšej sa pojdem učiť napr.Nemčinu,Anglinu
ale dakujem za radu cenim si to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A k téme, bolo to okolo 20€ ale keď prestaneš fajčiť, tie peniaze aj tak minieš na iné blbosti takže to aj tak moc nepocítiš
radšej popracuj na gramatike
F.A.J.C.I.A.R.I a nie nefajciari
17* 4 = 68 eur mesačne
68* 12 = 816 eur ročne
jak tak rátam, je to dosť čo už
tabak - 6e podľa toho aký a koľko ale ja sa zmestím do tých 6e lebo kupujem tabak 20g za 3e a ten mam tak na dva tyzdne
papieriky - v balení ich je 50 a jedny vážky stojí 16centov
filtre - 1,20e a v balení uch je 120
takže záleží už iba od toho koľko fajčíš
a nauč sa pravopis, zíde sa ti to
Chcel som tým povedať to, že si to neušetríš ako hovoria iní že keby si si to odkladal tak už môžeš mať neviem čo
A záleží ako sa na to pozrieš, môžeš ísť behať a mať to zadarmo, alebo cvičiť vlastnou váhou, alebo ešte lepšie nájdi si nejakú fyzicky náročnú brigádu a ešte si aj zarobíš.. v takomto prípade je aj posilka blbosť a zbytočnosť
radšej sa pojdem učiť napr.Nemčinu,Anglinu
ale dakujem za radu cenim si to
sračky
Prečítaj si to ešte aspoň 2-3x, zamysli sa nad tým a potom to skús znovu.
Keď už som sa strápnil s dvojklikom tak dodám, že by si tie peniaze mohol využiť ešte lepšie ako na v tomto prípade zbytočnú posilku..
Tu sú aj takí slušní ľudia čo za koment poďakuju to je zlaté