Fajčiť je úplne trápne , nie je na tom dobrá ani jedna vec a nechápem ako si niekto môže dobrovolne tak nehorázne ničiť svoje zdravie. :-S ........ ako môžu byť niektorí ludia takí sprostí???? Môj dedko zomrel na rakovinu plúc z toho že fajčil celý život......... nič moc
Momentálne nejdem, nakoľko som dnes mala prvý seriózny abstinenčný záchvat (predpokladám, že som si zabudla dať lieky, ale prejavoval sa agresívnou túžbou po väčšom množstve fajčiva), ktorý som aj patrične uspokojila.
Som fajciar.. sitahnem za den 1 alebo aj 2 skatulky.. a niekedy iba pol skatulky... ale je to volovina... ked dnes vidim tie 13 14 rocne detvaky ako vypaluju pisky tak by som vsetkych dal do radu a facka...
nelutujem to.. balim si cigo a teda moj zlozvyk mi aj chuti.. a vyjde ma to maximalne na 12-13 evry mesacne (jeden balik tabaku mi vydrzi cca 2 tyzdne) co su susne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov