5 minut po prebudeni? Nie je to chore??? ja som cakal ze clovek sa zobudi, osprchuje, oblecie, naje a ze prvu cigu si zapali cestou na autobus, vlak... Kokos som sokovany DD
no, @tomas.. ono to je tak, ked clovek fajci.. aj ked je pravda, ze ta prva ciga byva obvykle najhnusnejsia (bolenie zaludka, nizky tlak, atd), ale mna to nastartuje
ja podla chute, ked som chodil do skoly, tak to bolo asi 15 minut po zobudeni, a teraz, ked nechodim, tak je to rozne. Napr. dnes, este som stale v pyzame, uz som 2 hodiny hore, ale fajcit sa mi este nechce.
Tak poprve, vysvetlite mi, preco je tato anketa pre fajciarov nad osemnast? To mi akoze zakazujete hlasovat, iba preto, ze som sa narodila o 4 mesiace neskor ako by si si predstavoval?
Tak ja si zapálim do tých 15 minút, najneskôr 30. Najprv sa umyjem, najem a potom si dám kávu s cigaretou. Poznám fajčiarov, ktorý ešte ani poriadne oči neotvoria a už hľadajú cigarety. Pravidelne fajčím cca. 3 roky, no keď si zapálim hneď po prebudení, potom mi je ešte 2 hodiny blbo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
(ja nefajcim)
A po druhe, vacsinou je to tak pol hodinka.
ranná ... 1,5 hodiny po prebudení
poobedná ... 5-6 hodín po prebudení
keďže fajčím väčšinou v práci,poprípade cestou do práce...