bolo to vtipné, kamoška doniesla vo fajke, asi to bol nejaký ajúrvédsky, tak že reku čo by som nevyskúšala a teda nebolo to najhoršie, ale nerobila by som to často
neviem či by sa to dalo nazvať fajčením ale v dobe, keď som ešte nemal 7r ale 9r, som sa nechal nahovoriť. No v momente ako som si potiahol som s fajčením prestal
@flussica taak neviem ani presne asi nieaký čierny, ale bol neuveriteľne silný...síce to bolo pred dvoma rokmi, čo som iba začínala fajčiť, a vtedy sa cigarety u nás zháňali tak, že sme brali súrodencom a rodičom a vtedy nemali, tak mne napadlo, že si zafajčíme čaj, veď je ľahko dostupný...a bol hnusný...no fuj asi irny si myslím...hmm aký odporúčaš??
@ivca1234 Jeej, hentake fajcenie, ze "slohneme rodicom" som absolvovala asi v trinastich tiez . Sice sme sa chvilu citili hrdinsky, ale nakoniec som prisla na to, ze ma to vlastne neoslovilo, tak som nepokracovala. Ten caj bol taka recesia, lebo vzdy dostanem od kazdeho strasne vela sypanych cajov (kazdy sa nejako dozvedel, ze milujem caj, tak si teraz mysli, ze je bohvieako originalny, ale zas.. vsetkeho vela skodi , tak som uz nevedela, ako to minat. V lete som "vyčajčila" asi 3/4 balicka zmesi "Lesní studánka" a bolo to neuveriteľne ovocné. základ bol čaj zelený.
hmm tak díky za radu keďže som našla doma papieriky na cigy, tak idem skúsiť ehhe s kamoškou nám ako vždy preskakuje, tak ideme skúsiť a inak, ja neviem, čo by som už cez tú našu dlhú 20minútovú restávku robila, takže si pekne fajčím ďalej ale uvidíme, ako to bude s čajmi heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nebolo to najhoršie
Ale šňupala som už toto zo sáčku. Celkom sranda...
Nie?
Tak si vyoperuj dáke rebro tu-dáke rebro tam a venuj sa fajčeniu ciciny mieto zakladania jebnutých ankiet a diskusií
@13