Jednoznacne nie. Ale v spolocnosti fajciarov som nuteny sa pohybovat celkom casto, kedze vacsina kamaratov fajci. A mne sa nechce byt stale niekde mimo. Takze chodim "fajcit" s nimi
@14@lilushka19 smrt ti priat nebudem, nie som vymleta ako ty, ale za to ti poprajem aby si sa nadalej starala do veci, do kt. ta je velke HOVNO a aby si nahodou niekedy niekoho nenasrala tak, ze ti da cez hubu ... to bude PRÚUSER, ach jaj
Ja fajčím cca 15cigariet denne Ked som robil vyhadzovača tak som cez nočnu vyfajčil cca 30cigariet ale bolo od tej nudy Keď si to tak prerátam že kolko penazi dám do cigariet tak to je hrúza Ked ja absolutne neviem ako prestať minule som 4dni nefajčil ale prisla taka situácia že ma jeden chlapik poriadne vytočil a od nervou som si zapálil a už som zase v tom pokračoval.No ja sa schopím a určite prestanem chce to len trpezlivosť
a preco tam nie je varianta fajcim a nie som zavisla..?? fajcim ,cigaretovi dym mi vonia, fajciari mi neprekazaju a nie je to moja zavislost lebo viem nefajcit kolko len chcem... takze tak..
no ked uz tak si idem dat jednu na balkon... ale nee pocka este chvilku a dam si pred tym ako pojdem spat co ked tak pozeram bude coskoro.. inak fajcim od cca 15-16 a nikdy som neuvazoval nad tym aby som prestal
ja ot tiez strasne neznasam,lebo moja babka fajci, a vidim, jednoducho ze uz je zavisla, ale je to humus, takto si dobrovolne skracovat zivot ,a najhorsie je , ze ho skracuju aj nam nefajciarom
cigarety ako take mi fakt vadia... ked je v nejakom podniku nafajcene, tak mi slzia oci a tak neznasam ked mam potom cele oblecenie napachnute..
ale raz za cas zajdeme ku spoluziakovi na vodnu fajku a to je celkom ina vec
noooo fajčím... snažím sa prestať.. ale nemôžem sa toho vzdať... to proste nejde, je to strašne ťažké... asi to nechám na inokedy... treba si užívať heh...
v poslednom case som to obmedzila na uplne minimum a asi prestanem...
uprimne si ale myslim ze cigarety maju nieco do seba, dokazu zintenzivnit chvilku, po narocnom dni, tak zastavit cas, donutia ta pousmiat sa, porozmyslas pri cige nad fajn vecami a tak...
a samozrejme potom je tam ta debilna strana ze clovek sa lahko stane zavysli na fajn veciach:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@14 smrť ignorantom a imbecilom
*rýp rýp*
alebo jednoducho nie
Dobre vam tak, nefajciarom.
je to jeho vec a rozhodnutie...
ale raz za cas zajdeme ku spoluziakovi na vodnu fajku a to je celkom ina vec
uprimne si ale myslim ze cigarety maju nieco do seba, dokazu zintenzivnit chvilku, po narocnom dni, tak zastavit cas, donutia ta pousmiat sa, porozmyslas pri cige nad fajn vecami a tak...
a samozrejme potom je tam ta debilna strana ze clovek sa lahko stane zavysli na fajn veciach:/