to tu je mala komunita fajciarov. keby mame ist na pivo, bola by nuda na cige, vonku pred nefajciarskym barom. to by som sa aj fajcit odnaucil asi, z tej nechuti.
Odjakživa mi to nechutilo a nenašiel si k tomu nejakú cestu, nebodaj závislosť ...aj keď prežíval som trápne chvílky hlavne na intráku, keď pomaly všetci išli na balkón si pofajčiť a ja som zatiaľ ticho čučal na stoličke a čakal na nich až sa vrátia z cig pauzy ...ale dakedy som išiel aj ja na balkón, aj keď trošku som sa nafetoval toho smradu
Fajčieval som Marsky, alebo som si šúľal. V novembri som prestal kvôli prichádzajúcemu potomkovi. Momentálne si doprajem jednu raz-dva krát za mesiac, ale nikdy nie doma, ani keď som v blízkosti syna
Ja som sociálny fajčiar, to znamená, že niekedy, keď ma ponúknu kamaráti tak si dám, to ale neznamená, že keď idem von 7 dní v týždni tak si 7 krát aj zapálim. Skôr musí byť na to nejaká príležitosť, Takže asi tak raz za 3 mesiace fajčím. A takto to už bude asi 10 rokov. JA neviem, asi nemám genetické predpoklady fajčiť alebo byť závislá na tom. Po tých 10 rokov občasného fajčenia by už človek aj čakal že mi to zachutí ale nie, nikdy som nemala vlastný balík cigariet. Nikdy som nekupovala cigarety.
Skúšala som aj ten ultrahipsterský moderný iqos, priznám sa, úplne nechápem na čo to je. Ale je to otravnejšie ako kamaráti s normálnymi cigaretami, lebo iqos fajčiari mám pocit že to vyťahujú vkuse, trochu ma to otravuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
1 - cigy
3 - Iqos
4 - iné
Obcas o druhej rano uz zobrem aj iqos, ale cigu uz nie, trava raz a nikdy viac
Nikotín veľmi výnimočne, 2-3x do mesiaca.
Skúšala som aj ten ultrahipsterský moderný iqos, priznám sa, úplne nechápem na čo to je. Ale je to otravnejšie ako kamaráti s normálnymi cigaretami, lebo iqos fajčiari mám pocit že to vyťahujú vkuse, trochu ma to otravuje.