Koľko ich za deň vyfajčíte ? Chutí vám ? Mňa sa často veľa ľudí pýta že prečo fajčím,že si tým škodím,je to len sušená rastlina zabalená v papieriku (+ "pár" chemikálii) a tak ďalej..Tak by ma zaujímal váš názor..Prečo si vlastne moríme pľúca ?
no ked fajčím čo je vacsinou iba cez víkend tak to moze byť nejakých 5 až 6 za večer pri pive. podla toho aká je nálada. cez pracovný týžden nefajčim (teda snazim sa) a vseobecne mne cez den ani nechutí ciga az vecer mám chut na cigu po celom dni ked si mozem vydýchnut.
jáá nefajčím a tiež ani nebudem dufam, ale napríklad môj oco vyfajčí cca 20 - 40 cig podla toho aké má obdobie a väčšinou každú pol hodinu - hodinu a najradšej si bafne vtedy, keď má s kým
no ja dakedy vydržím aj deň nefajčiť aj dva ale keď idem niekam von na pivko tak vtedy je tá spotreba celkom veľká rád by osm prestal ale je to taký fjan pocit
no ja som to tak z cca 12tich zúžila na 3-4 kusovky denne... najvúčšiu pičovinu čo spravili bolo že zrušili desiny. Lebo keď mám krabičku to sa hneď sfajčí.
Fajčím veľa. Krabička denne padne ako nič, keď je záťah v krčme, pokojne dám aj 2,5. Fajčím aj vtedy, keď nemusím, skrátka je to sprostý zvyk.
Ale!!!
Posledné dni mi to vôbec nechutí a navyše mi to ani nechýba. Dokonca sa mi darí robiť aj to, že ak náhodou mám chuť si zapáliť, tak sa skrátka premôžem a nefajčím. Možno som na najlepšej ceste prestať
nikdy som nefajčila, ani som si nikdy nepotiahla, nikdy ma to nelákalo, stačí, že obaja moji rodičia fajčia, takže máme zafajčený celý dom a tým dymom je všetko nasiaknuté a preto si o mne myslia, že aj ja fajčím...
Najviac fajčím keď sme niekde na party, alebo niekde v spoločnosti ľudí, keby som bola napríklad celý deň sama a doma tak by som si dala možno tri cigarety tak to proste menej chutí...
@james144 fajcenie tabaku je starsie ako krestanstvo, takze dnesnu uponahlanu a konzumnu spolocnost tu podla mna tahas celkom zbytocne...inak ok, tvoj nazor ti nikto neberie..
..fajcim od tych 12 kusov po krabicku denne, v krcme viac..a kedy najviac chuti?..asi pri pive, pri robote
ked som doma, na balkone vyfajcim maximalne 3-5 denne.. ale ked som v meste pri pive ich padne aj zo 10... a kedze si cigo rucne sulam z kvalitneho tabaku, tak ano chuti mi... a neskodi mi to vobec.. som zastanca myslienky, ze ak si clovek povie, ze mu fajcenie (alebo hociaky iny zlozvyk, ktory berie ako pozitok) neskodi, tak mu neskodi...
a najradsej samozrejme fajcim pri pive, alebo po jedle..
Fajčím pravidelne asi 2roky a na deň vyfajčím cca tak 15 cigariet. A samozrejme najviac mi chutí pri rannej káve ... a pre múdrych nefajčiarov áno, nie je mi ľúto vyhadzovať peniaze na cigarety. Tie peniaze si sám zarobím a cigarety ma dokážu dokonalo ukľudniť. + aspoň viem načo zomriem
nefajcim ani nykdy nebudem po prve lebo si vyrobim zbytocnu zavyslost.po druhe lebo nato idu peniaze a vela a po tretie lebo mito nici zdravie a po stvrte smrdel bysom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Fajčím Marsky krátke, a chutí chutí, je to najmenšie zlo v mojom živote tak nerobím s tým drahoty. A mne chutí ku káve a v podstate vždy keď mám chuť.
áno aj mne najviac chutí po jedle.
Ale!!!
Posledné dni mi to vôbec nechutí a navyše mi to ani nechýba. Dokonca sa mi darí robiť aj to, že ak náhodou mám chuť si zapáliť, tak sa skrátka premôžem a nefajčím. Možno som na najlepšej ceste prestať
@tuswo ale ona nemyslela cigarety....
Ale ináč asi tak ako @24
V priaznivej finančnej situácii krabičku aj niečo denne (v skutočnosti dve, nakoľko horlivo rozdávam cigarety bezdomovcom a kamarátom).
Najviac mi chutí samej v prírode, úmerne so spolufajčiacimi stále menej, a s rodinnými príslušníkmi takmer vôbec.
..fajcim od tych 12 kusov po krabicku denne, v krcme viac..a kedy najviac chuti?..asi pri pive, pri robote
a najradsej samozrejme fajcim pri pive, alebo po jedle..