záleží... niekedy nevyfajčím ani jednu cigaretu denne, niekedy nefajčím aj celý týždeň a niekedy vyfajčím aj tú krabičku denne... záleží od toho, kde som - doma proste nefajčím, no ak niekam idem tak si zapálim...
@darkkizz@bunniska to bolo len vysvetlenie skratky RGD, vlastne len haluz, tak tomu hovoríme my v partii toť vše hoci ja RGD-čka veľmi nemusím, u nás to ani nikto nefajčí, lebo to nikomu nechutí...
howorite ze je to fuj..ale ked to skusite tag sa nemozete s toho odtrhnut..mne sa to raz stalo a nebolo to prijemne..kamoska ma k tomu donutila a ja ze sag dobre jednu si mozem dat..a tag som si dala jednu potom som si dala druhu..powedala som si DOST! a na druhy den uz som musela mat cely balik..ale uz som sa nastwala a surowo som s tym prestala..tagze radim wam...ANI TO NESKUSAJTE,POTOM SA NEMOZETE S TOHO ODTRHNUT!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
takato moznost tu chyba
ps: prednedavnom som sa dostal k jednemu zaujimavemu videu.. tak mrkajte
» www.mojevideo.sk/video/377a/co_v...
@28 RGD - rakovinu gamby dostaneš
ja poiznam takych co daju aj 3 krabicky bez problemu
@Bubasiq rozpravame o cigaretach typu goldeny, petry, lm a tak...
ale suhlasim,,,2 cigarety urcite zavislost nemozu vyvolat,,iba ze by si bol/a hermafrodit XD..
ani tak asi nie..
ja osobne som citil ze som zavysli az asi po 3 krabickach a to v 2 dnoch XD..
teraz hodm aj 4 krabice denne lol...