nebudte trapni....boze...jeden debil zacal..a dlasi 50 pokracuju o pocasi...ked sa vam uz tato diskusia nepaci tak na nu nereagujte,sak do riti komu sa chce citat ze je pekne a prsalo?????
a oyaj! slniečko už začína hriať a to i vzhladom k pokročilému dátumu. kokosss čsa mi neska rano stalo?! dievčina (filipinčakna žijúca v US) sa ma pýta či neviem kam sa až majú vyšplhať dnešné teploty.. vravím jej že kolo 13. ona s podráždenym výrazom že či si z nej musím robit dobrý deň hneď poránu. po chvili ma napadlo dodať "Celsia!!" a hneď chápavý výraz a otazka keľo je to Fahrenheita. 56 chcela počuť a ja ju presviedčam že -11.
nemyslím že ti ide o to aby sme ti poradili ale o to aby si sa pochvastala aká si super, že pestuješ. Sklamem ťa. Dnes to už má každý a ja by som mu jednu jebla... ehm .. a áno dnes bolo naozaj teplo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale tak ked si sa uz opytala, tak sa asi boji, ze by jemu uz nezostalo
Dik za tip )
A inak v Ziline je dnes na hovno pocasie...
A nahodou, ja som sa celkom pobavil, ako sme sa tu vsetci chytili na to pocasie.
ale k teme: bude babie leto, takze bude byvat tepl ...(bo by som povedala, ze skorej to POCASIE je tema, ako fajcivo)
tot` k veci odo mna