ale no, ma to aj svoje vyhody... kamos si raz dal na nejaky portal fotku Beara Gryllsa no vek si nechal svoj (17r)... a nejaka holka ho pochvalila, ze pekne vyzera ( hlavne mlado ze )... vacsinou sa nad tym pousmejes, ale ked cloveku nedochaza az vtedy zacina sranda
@Johnysheek Inak fakt by ma zaujímal dôvod, prečo tu vlastne ako fake vystupuje tak inteligentný chalan ako ty. I keď ti v žiadnom prípade neberiem právo voľby, čo si do profilu napíšeš, ani ti nič nevyčítam.
Btw, ja by som si dal na pokeci nick pavelhorváth (futbalista) a fotkou by som oblboval mladé holky.
ja som sa kedysi na pokeci vydavala za staru 65 rocnu babku a niektori naivni co tomu uverili ma fakticky svojim pristupom k staremu cloveku fascinovali ... nadavky, urazky...hrozne..
ale to uz bolo davno, vtedy som mala na kraviny rozum .. : - D
to si pamätám, aj na birdzi jedna kamoška objavila babu čo tvrdila, že fotky Hanny Beth sú jej:p Najlepšie boli popisy fotiek že Bratislava Staré mesto, Bráško sa nudil ..
ta akože keď sa niekomu Habba páči v pohode, ale tvrdiť že to je ona..blbosť
ma to na mna taky dojem ze nechapem naco sa o takych picovinach zakladaju temy vobec, ak sa ale uz pytas tak si myslim ze ti ludia sa asi nudia a nemaju co na robote alebo su jebnuti proste
ježiš..jasné...to je úúplne tráápne si myslím..tie maličkéé tráápne zakomplexovanéé pipky, ktoré nemajú dostatočne veľa priateľov si urobia 100 fake nickov a pííšu si krásne komenty...alebo..príípady, ktoréé nikto nechce a musia si urobiť fake nick dať tam cudze fotky aby ich niekto mal konečne ráád úúbohéé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Btw, ja by som si dal na pokeci nick pavelhorváth (futbalista) a fotkou by som oblboval mladé holky.
oprava @demonicbass
ale to uz bolo davno, vtedy som mala na kraviny rozum .. : - D
ja svoje fotky do eteru netu pustat nepustam..
proste online som johnysheek s avatarom ktoreho mam a mam ho takmer vsade..
/tiez je to asi otazka stylu /
a tak ci onak.. neskryvam sa za ine nicky, proste vzdy pisem z jedneho, takze vlastne anonymny nie som..
nazivo mam meno i priezvisko i svoj vlastny vyzor
ta akože keď sa niekomu Habba páči v pohode, ale tvrdiť že to je ona..blbosť
» www.birdz.sk/webka/lilstar/...
Veď my Ness Lili XDDD