Príde žena na spoveď k novému farárovi a vraví:
"Otče, zhrešila som"
"Ako, dcéra moja?"
"Súložila som s mužom."
"Pomodli sa päťkrát Otčenáš."
"Ale s cudzím mužom."
"Pomodli sa desaťkrát Otčenáš."
"Ale ja som mu robila orálny sex."
Fa
jeden ma akurat napadol, ale nechce sa mi pisat, ale ze si chcem udrzat imidz vtipnej osoby
"American je na dovolenke vo Francuzsku a ako tak ranajkuje v hoteli, vidi Francuza ako sa napchava croissantami.Pride k nemu,zujuc zuvacku,ze ho ide provokovat a hovori mu ocuvaj vies,ako sa u vas vyrabaju croissanty? -Nie,neviem. -My Americanie vam posielame korky z chlebov,co sme nedojedli a vy z nich robite croissanty.A vies, ako sa robi u vas dzem?? -Nie. -My k vam posielame vyzute ovocie. -A ty vies ako sa u vas robia zuvacky??vravi mu Francuz. -Nie,neviem. -My Francuzi k vam posleme nase pouzite kondomy a vy z nich vyrabate zuvacky."
ja dam iny zuzulinkaa ...ten ze : ide Janko po lese a lesom sa ozyva : ,, JANKOOO....JANKOOO..., janko sa zlakne tak prida do kroku a zase pocuje : ,, JANKOOO...JANKOOO.... Rychlo vbehne do horarne a tam vravi horarovi : ,, Pan horar, pan hoorar v lese je nejaky pedofil!" a horar na to : ,, HMMMM JA VIEM JANKOOOO!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
jeden ma akurat napadol, ale nechce sa mi pisat, ale ze si chcem udrzat imidz vtipnej osoby
"American je na dovolenke vo Francuzsku a ako tak ranajkuje v hoteli, vidi Francuza ako sa napchava croissantami.Pride k nemu,zujuc zuvacku,ze ho ide provokovat a hovori mu ocuvaj vies,ako sa u vas vyrabaju croissanty? -Nie,neviem. -My Americanie vam posielame korky z chlebov,co sme nedojedli a vy z nich robite croissanty.A vies, ako sa robi u vas dzem?? -Nie. -My k vam posielame vyzute ovocie. -A ty vies ako sa u vas robia zuvacky??vravi mu Francuz. -Nie,neviem. -My Francuzi k vam posleme nase pouzite kondomy a vy z nich vyrabate zuvacky."
HAHA
,,Iste, výstava je putovná."
Čo sa predošlých dvoch vtipov týka, oba poznám a ani jeden ma nepoložil smiechom pod stôl.
ale tento je lepsi
Co vznikne ked prejde roma parny valec?
CD-ROM
xD
nie som rasista keby nieco
Na čo konkrétne myslíte?
Konkrétne myslím na jebačku, ale k vám som si prišla kúpiť klobúk.
.....
Ked strom bezi za psom aby ho ostal...HA
Neviem ja mam posunuty zmysel pre humor
@18
@20
jedna spadne a ta druha zhora jej krici : Pod hore teras je tu viac miesta