aj Vám sa občas stáva, že máte v hlave myšlienku, alebo myšlienky a nemôžete na ne prestať myslieť nech akokoľvek chcete na ne zabudnúť a snažite sa na to nemyslieť a k tomu, mať ešte nezvládateľné emócie?? Absolutne mi kolíšu a ja nad
tiez stale na nieco spominam a su to zle myslienky a ked si k tomu este zacnem domyslat tak to som fakt na dne tiez by som rad poznal neaky trik ako sa ich rychlo zbavit preto ze mojej psychike to len uskodi
mne sa to stava hlavne ked sa pokusam o autogenny trening alebo autohypnozu...niektore hlas y apostavy vobec nedokazem vymazat z hlavy...ide tu hlavne o sebakontrolu...
@pumaamravec neviem prečo ale rozosmialo ma to, to bude tými emóciami
@grietusha aj nad tým som uvažoval, ale neviem prísť na nič čo by ma výrazne ovplyvnilo za posledný čas, iba som ukončil devitay ročník ZŠ ale to to nebude... vďaka tým myšlienkam sú o inom.
sem tam ano...ale to je skor take ani nie ze nemozem zabudnut ja nedokazem na nieco mysliet dlho lebo mne sa v hlave za den previiri strasne vela vecii ...no ale toto je takee ze ked ma nieco trapi tak pokial sa to nevyriesi tak sa mi o tom sniiva kazdu chviilu na to myslim..ale nie je to az takee..ja nwm ja som si zvykla...niekedy ma skor stve ze ked som sama strasne rozmyslam a hocico negatiivne si k vsetkemu podomyslam a tak...
Mna niekedy chytia také stavy že nemožem a nemožem pustiť niečo z hlavy... a teraz je to dosť často ale je to príjemné,no niekedy mam až také morbídne myšlienky...
nemam ale urcite pomoze cerstvy vzduch a rob nejaku cinnost pri ktorej sa budes tolko sustredit ze nebudes mat cas myslet na to .. ale niektory ludia to ani nevedia vypustit z hlvy .. no pravidelnym treningom sa to da naucit
hmm ja to mam stale ,,,stale nad niecim uvazujem ,skor nad tymi horsimi vecami ,a nemozem prestat uvazovat ,,a nici ma to .,ale nemozem inak .len ked zaspim neuvazujem inak stale ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale zas... nezažil si niečo, čo ťa mohlo silno ovplyvniť alebo tak? poprípade neberieš nejaké lieky?
@grietusha aj nad tým som uvažoval, ale neviem prísť na nič čo by ma výrazne ovplyvnilo za posledný čas, iba som ukončil devitay ročník ZŠ ale to to nebude... vďaka tým myšlienkam sú o inom.
...
vyspat
Určite tomu dokáže pomôcť nejaká fyzická aktivita/ porozprávanie sa s niekým o tom ...
A určite dosť záleží aj od toho, čo sú to za myšlienky ...