Mimqa14, nemôžeš to takto brať. Box nie je ženský šport, a tak to, že naňho niet učiteľa (pre ženy), nie je diskriminácia žien.
Viem, nepáči sa ti to, keď sa mu chceš venovať, ale, žiaľ, takých báb nie je moc.
Rovnako by sem mohol prísť nejaký chalan a začal sa rozčuľovať, že nemá učiteľa pre synchronizované plávanie (pre mužov), a prečo? Lebo je to ženský šport.
Ale ak chceš, môžeš založiť nejaké združenie žien z viacerých miest. , a objednajte si trénera. Veľa šťastia.
Ja som nepovedal ze nahananie za pukom je nieco svetaborne
To tiez dva krat moc nemusim
len proste... box vazne nie je pre baby... ved si vezmi... na to aby si to ustala v tom ringu potrebujes obrovske mnozstvo energie... a tu ako baba mat nebudes (sorry, ale biologia )
55lienka:Ja viem,ale na sebeobranu su myslim lespie sporty ako prave box..Pozri sa ake ma mieri...S tym moc toho nezmmoze co sa tyka vyska/vaha...bez urazky
55lienka:keby skor ty chcela boxovat,az za take nemozne prezit v ringu by som nepokladal...ale ona..neviem...mozno to ani nechce sa sebeobranu,lebo box je bojovy utocny box,kde utocis ty,a nie len sa vyhybas apod.Nech racej AIKI innocent:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
to nie je moc zdrave...
(bez urazky- ale sport kde sa niekto dobrovolne tlct do hlavy... )
3.peter_piper tha ty vieeees ...
4.ygor ja v tom vidim viac ... napr honit sa na lade za plastovym pukom z drevenou palicou v ruke nie je tiez nic extra ...
Viem, nepáči sa ti to, keď sa mu chceš venovať, ale, žiaľ, takých báb nie je moc.
Rovnako by sem mohol prísť nejaký chalan a začal sa rozčuľovať, že nemá učiteľa pre synchronizované plávanie (pre mužov), a prečo? Lebo je to ženský šport.
Ale ak chceš, môžeš založiť nejaké združenie žien z viacerých miest. , a objednajte si trénera. Veľa šťastia.
To tiez dva krat moc nemusim
len proste... box vazne nie je pre baby... ved si vezmi... na to aby si to ustala v tom ringu potrebujes obrovske mnozstvo energie... a tu ako baba mat nebudes (sorry, ale biologia )
Ak nie tak si to kukni, bo to moooc pekny film...
(Je to tiez o holke co boxovala)