Ja som tu pekne stari nie az tak moc. zasa co cakas? neviem kto si. asi ta co cela poradit o tom. ako na to, prvy krat. to sa ces pisat: kto ti ma poradit o polohe ako to neboliet. vsetko je v partnerovi, takze asi tak ale nejedm rozberat ked som si nie isty.
su tu aj mily ludia.
daju sa tu preberat rozne temy okrem EMO, HIP HOP ktore su prebrate uz dost dlho. treba sa udrzat a halvne nefhnukat. mna tu uz zotreli viac krat a SOM TU
tak ja som tu temu nevidela alebo ani neotvorila. ale ak chces fakt nejak poradit ohladom toho aby ta to prvykrat nebolelo moc neviem poradit, lebo ja som mala ako keby dve prve skusenosti prva otrasna druha krasna, lebo som sa predtym o tom s tym chlapom rozpravala a az potom sme k tomu išli a bol jemny. Ale nez sa to prvykrat stalo mozno aj mesiac sme sa o tom rozpravali a bola som otvorena a nehanbila sa ničoho. Ale ak je to pre neho prvykrat tak neviem poradiť.
A ak mám pravdu povedať, ja by som nečakala do svadby ale je to tvoj názor a ak to fakt chceš tak kľudne. Ale ak pred svadbou mysli na ochranu, aby si sa nebala...
A tvrdim jedno ze ta bolest je vsugerovana, lebo kazdy hovori a pise ako to bolelo alebo malo by boliet a potom cakas bolest a sama ju privolas. Treba mysliet ze to bude fajn ale zas necakat zazraky.
no to je tu raz tak, ked chces poradit v nejakej teme, ktora tu uz mozno bola, ale spytas sa normalne, odjebu ta aj tak.
a priklad - diskusia o jebnutej hruske, co sa tu objavila, tak tam som ani raz nevidela zjebanie za to, ze ta tema je uplne...nevyjadrujem sa...
a k problemu? treba verit partnerovi, bez dovery to nepojde, uvolnit sa, dobre si zabezpecit ochranu nech mozes byt uplne kludna a nevymyslat si katastroficke scenare ako nebudes moct tyzden chodit apod...a snazit sa si to uzit, je to predsalen prvykrat, to sa uz nikdy nezopakuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
su tu aj mily ludia.
daju sa tu preberat rozne temy okrem EMO, HIP HOP ktore su prebrate uz dost dlho. treba sa udrzat a halvne nefhnukat. mna tu uz zotreli viac krat a SOM TU
A teraz mozte pisat ze ci som normalna alebo co...lebo aj take nazory tu uy boli...tak ci tak je to moja vec, od vas xcem len poradit.
A ak mám pravdu povedať, ja by som nečakala do svadby ale je to tvoj názor a ak to fakt chceš tak kľudne. Ale ak pred svadbou mysli na ochranu, aby si sa nebala...
a priklad - diskusia o jebnutej hruske, co sa tu objavila, tak tam som ani raz nevidela zjebanie za to, ze ta tema je uplne...nevyjadrujem sa...
a k problemu? treba verit partnerovi, bez dovery to nepojde, uvolnit sa, dobre si zabezpecit ochranu nech mozes byt uplne kludna a nevymyslat si katastroficke scenare ako nebudes moct tyzden chodit apod...a snazit sa si to uzit, je to predsalen prvykrat, to sa uz nikdy nezopakuje...
takze...enjoy!