Ake mate skusenosti s VUT v Brne pripadne s VŠCHT v Prahe? Chcela by som ist studovat odbor biotechnologie ale mam dost pochybnosti z dovodov nasledovnych
1)Pocula som ze je na nich vseobecne velmi vela fyziky, kt moc nemusim
@kolini Tym sa nedaj oklamat uplna vacsina samozrejme neprejde sitom v prvaku. Logickejsie by sice bolo urobit prijimacky z chemie a pobrat rovno najlepsich... ale to by na tom tak nezarobili. Paradoxne mi to neprekaza, kedze te prachy vrazaju do vyskumu a vybavenia. Ne ako na SK... tez prachy poberu (a viac ako cesi), ale vybavenie mame stale komunisticke ...cest vynimkam
chod na FCHPT STU... tazka ale najlepsia skola v strednej europe 13 rokov.... jedina slovenska skola ktora preskocila ceske.... ja som tam a jako super skola... biotechnologia je sice ten z tych lahsich odborov na nej ale to ti bude asi vyhovovat... ale ako upozornujem priprav sa na 12 hodin skoly denne... 4 dni v tyzdni.... a makat furt furt furt furt... ale je to super skola
Ahoj, prosím ťa ako si to vyriešila? Do Brna ci radšej si išla na FCHPT STU. ZA tvoju odpoveď ti vopred ďakujem mam podobný záujem ako ty ale tiž neviem kam.
@bat155 tak nakoniec idem na veterinu... podla toho co hovorili ludia co studuju CHT by som si na tvojom mieste vybrala VUT... tazsie (nie ze by STU bolo lahke ) ale o to lepsia odbornicka budes ked dostudujes... firmy sa o teba len pobiju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov