Fakulta prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov na Žilinskej univerzite
Ešte by som sa rád spýtal niečo na tuto fakultu.. prosím ak niekto vie niečo viac, veľmi by mi pomohol. Ktorý z odborov by sa mi oplatilo študovať a prečo.. ďakujem.
najlepšie zarobíš ako profesionálny pilot (ak sa uplatníš čo nie je lahké), ja som si vybral logistiku pretože je všade (a nie je na nej fyzika!)...proste priemyselných parkov je tu v tejto dobe dosť, a každá firma rieši dopravu resp logistiku. určite nezarobíš ako napr ten pilot, ale od tatka som počul že v takom pežote cca 1000e zasielatel zarobí.
mňa tiež mama tlačila na zasielateľstvo, keby som sa náhodou nedostala na školu, kam som chcela ísť prijímačky tam nie sú vôbec ťažké a myslím, že je to jeden z tých lepších odborov na Pedase...
@ahajj ahajj kde si si vybral logistiku? na VS? rad by som s tebou o tom pokecal,pretoze som druhak na SPS dopravna priemyslovka odbor prevadzka a ekonomika v doprave (logistika). Tak ak sa ti da,odpis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ktorý odbor? to podla toho čo chceš robiť
najlepšie zarobíš ako profesionálny pilot (ak sa uplatníš čo nie je lahké), ja som si vybral logistiku pretože je všade (a nie je na nej fyzika!)...proste priemyselných parkov je tu v tejto dobe dosť, a každá firma rieši dopravu resp logistiku. určite nezarobíš ako napr ten pilot, ale od tatka som počul že v takom pežote cca 1000e zasielatel zarobí.