Prosim o nejake nazory/skusenosti s touto fakultou. Ja idem na soc. Antopologiu, nepoznam tam nikoho tak nejake info by sa zišlo ohladom učiva, profesorov a podobne snad sa niekto najde vďakaa
Ideš na Mgr? Antropológia nebola náročná - predmety som v pohode dával. dokonca som tam mal najlepší priemer aký som kedy v živote mal. Ale podmienkou na ukončenie je diplomovka, ku ktorej musíš robiť 3 mesačný výskum v teréne podla zvolenej témy. Proste, na 3 mesiace musíš niekam odísť. Ja som si zvolil blbú tému, a celkovo sa mi to zvrtlo - nenazbieral som dost dát, tak som proste neprišiel na zápis, miesto toho som si podal prihlášku inde
Nie mie na mgr. Idem len do prvého ročnika nastupujem jasne jasne chapem boh vie či sa vobec dostanem po bakalára haha takže profesori, skušky sa dali zvládnuť ano? a hlavne to ma zaujíma ako to je s anglickym jazykom či s v nom aj vyučuju predmety alebo skúšky ďakujem pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty