ja sa uz neviem dockat kedy to kamos stiahne. chcem si to vyskusat, nakolko vedeli vytvorit taku atmosferu, aku vytvorili v predchadzajucich dieloch (okrem BoS - to sa mi nepacilo, to uz nebol ten pravy fallout).
takze prave som to dostahoval.. spustil, podla konfiguracie mojho kompu mi atomaticky nastavilo ultra high kvalitu grafiky takze je sa na co pozerat a prave mi to padlo hmm...
@wewo mne to tiez padlo par krat, ale tak mozno 2x za 5 hodin hrania a aj to raz ked som hru vypinal a raz ked zapinal. co uz padal fallout 1, fallout 2, musi aj fallout 3 je to nieco ako tradicia
som sklamaný, pripadá mi to ako MOD v Oblivione... grafika pekná... ale to je všetko... ešte aj levelup zvuk je ten istý, čo v hre Oblivion, človek má pocit, že SPECIAL nemá ani z polovice taký vplyv na hru ako vo F1 a F2, dialógy s postavami.. slabota.. nedajú sa zabiť deti a niektoré postavy... to je absolútne obmedzejúce... človek už ani nezameria oči alebo genitálie vo VATS... a do pekla prečo VATS??? nemohlo sa to proste nechať ako v klasike???? alebo aspoň ako v Tactics? kde sa dá prepínať na ťahy a realtime??? a to nehovorím ako mi chýbajú komenty postáv pri boji alebo výpisky deja bojov, ktoré mali parádny čierny humor vo F1 a F2, inteligencia je u nepriateľov veru naozaj biedna, mnoho bugov v hre, x-krát som sa zasekol o obrubník alebo dva kamene veľkosti hlavy, tiež ak stojí postava napríklad za prekážkou ako sú dva kusy železa a medzi nimi je priestor na čistý zásah... proste to neprejde a strela sa zastaví o neviditeľnú prekážku, hra mi začne z ničoho nič nepredstaviteľne sekať po nejakej dobe hrania, možno moje PC, možno nie, hrozné, tak na to ako sa F3 vyzdvihoval a dlho pripravoval som veru čakal viac a to oveľa...
ta hra nedostala 10 z 10 bodov (nie od jedneho casaku) len tak pre nic za nic.
hej v mhohom je to ako oblivion, ale vsetok ten "proste fallout" z tej hry robi naozaj fallout. ak mam pravdu povedat, nevedel som si predstavit ako to bude ficat na oblivion engine a teraz si zase neviem predstavit ako by tzo vyzeralo na nejakom inom.
kks hral som jednotku aj dvojku....boli uzasne....a toto je na tom podobne....ak nekdo zozeniete cestinu tak sa hlaste na badboy1121@azet.sk...vopred vam diki....fallout forever
@20 plne suhlasim predchadzajuce diely som nehral takze som nevedel co mam cakat ale sklamalo ma to hlavny dej kratky a po dokonceni nemoznos pokracovat v ostatnych ulohach aspon v mojom pripade po case nuda a to je skoda ziaden prepravny prostriedok tesil som sa ale skoda vyzeralo to dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a asi si stiahnem aj trojku
navyse atmosfera a zpracovanie je perfektne
nuz...legenda sa vratila
piper, aj tebe to tak pada alebo som stiahol nejaku nesabilnu verziu? uz mi to padlo treti krat v priebehu 20minut. =/
no uz stahujem normalnu dvd verziu, ta snad bude stabilnejsia
fakt super hra.. no piper, das mi nejak link na cestinu teda? aj ked tomu viac menej rozumiem.. ale zide sa
ta hra nedostala 10 z 10 bodov (nie od jedneho casaku) len tak pre nic za nic.
hej v mhohom je to ako oblivion, ale vsetok ten "proste fallout" z tej hry robi naozaj fallout. ak mam pravdu povedat, nevedel som si predstavit ako to bude ficat na oblivion engine a teraz si zase neviem predstavit ako by tzo vyzeralo na nejakom inom.